Μητέρα 12χρονης που παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής: «Ευχαριστώ τον Θεό που πρόσεχε το μωρό»

Στιγμές τρόμου έζησε πρωί – πρωί κοριτσάκι 12 χρονών, την ώρα που ανέμενε το λεωφορείο για να μεταβεί στο σχολείο. Συγκεκριμένα, η μικρή ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στην Δερύνεια, ένα όχημα στάθμευσε προς το μέρος της, ο οδηγός άνοιξε την πόρτα του οχήματος και την κάλεσε να μπει στο αμάξι. Με την παρέμβαση περαστικών που βρίσκονταν στην περιοχή, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο, κατευθυνόμενος προς το Φρέναρος.

Η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στην αστυνομία, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να διερευνά υπόθεση απόπειρας απαγωγής.

Αναζητούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης

«Αρχίσαμε άμεσα εξετάσεις για τον εντοπισμό κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης στην περιοχή, για να εξακριβώσουμε την πορεία που ακολούθησε το όχημα».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι αρχές αναζητούν τον οδηγό ενός μικρού αυτοκινήτου χρώματος άσπρου. Με την μητέρα του κοριτσιού να εκφράζει την αγωνία της σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

«Ευχαριστώ τον Θεό που πρόσεχε το μωρό μου καθώς και τους δασκάλους που παρατήρησαν αυτή την ασυνήθιστη κίνηση του αυτοκινήτου και σηκώθηκαν για να δουν τι συμβαίνει και τρόμαξαν τον άντρα! Δυστυχώς δεν πάρθηκε πινακίδα. Θα είμαι εκεί αύριο για να δω αν μπορώ να τον εντοπίσω. Προσοχή παιδιά, η Κύπρος δεν είναι όπως ήταν! Ευχαριστώ Κύριε που έστειλες αυτές τις ιδιαίτερες ψυχές για προστασία στο μωρό μου σήμερα», έγραψε η μητέρα της.

Ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένδειξη για την ταυτότητα του υπόπτου.