Μητέρα έπεσε στις ράγες του μετρό για να σώσει το μωρό της

Την ύστατη στιγμή έσωσε μητέρα βρέφος που είχε πέσει στις ράγες του λονδρέζικου μετρό, όταν το καροτσάκι που είχε αφήσει για λίγο ασυνόδευτο ο πατέρας γλίστρησε από την πλατφόρμα.

Οι εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος στον σταθμό Goodge Street κόβουν την ανάσα: Ο πατέρας κατεβαίνει τις σκάλες με το καροτσάκι, το οποίο και ακουμπά στον τοίχο του διαδρόμου που οδηγεί στην αποβάθρα.

Ο πατέρας γυρίζει την πλάτη του για λίγο για να βοηθήσει κάποιον με τον οποίο ήταν μαζί να κατέβει τις σκάλες, αλλά τότε μία ριπή ανέμου θέτει σε κίνηση το καροτσάκι το οποίο και κυλά κατευθείαν στις γραμμές και πέφτει μέσα.

Η μητέρα αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και τρέχει στις ράγες, πέφτοντας και η ίδια και ανεβάζοντας το μωρό στην αποβάθρα. Λίγες στιγμές αργότερα, περνά ο συρμός.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Ιουλίου, αλλά οι εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα αυτήν την εβδομάδα από τη Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών (BTP). Η αστυνομία έχει ζητήσει τη βοήθεια του πολιτών για την αναγνώριση και τον εντοπισμό του ζευγαριού, λέγοντας πως υπάρχουν ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του παιδιού.