Μηνυτήρια αναφορά κατά όσων διασπείρουν ειδήσεις με στόχο να τρομοκρατήσουν θα καταθέσει ο Τ.Κουίκ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τoυ Laimitomos.com, o εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Τέρενς Κουίκ πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να μεταβεί στον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εναντίον όσον διασπείρουν ειδήσεις που όπως υποστηρίζει  έχουν στόχο  να τρομοκρατήσουν τόσο τις αγορές, όσο και τους ίδιους τους πολίτες με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα που σχετίζονται με την ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και το ενδεχόμενο διεξαγωγής εθνικών εκλογών.

 
Σε σημερινή δήλωσή του, ο κ.Κουίκ εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της συγκυβέρνησης και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, κάνοντας   λόγο για ρεσιτάλ τρομοκράτησης του ελληνικού λαού.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Ο πανικός της συγκυβέρνησης που έχει «παντρευτεί» με τρομολαγνεία ποινικά κολάσιμη, η επίορκη συμπεριφορά του Σημιτάνθρωπου Γιάννη Στουρνάρα και η σιωπή Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ στην ανεπίτρεπτη εμπλοκή ξένων οικονομικών δυνάμεων στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας θα πάρουν τέλος στις 29 Δεκεμβρίου. Το λόγο θα έχει μετά ο ελληνικός λαός».