Με $33 εκατ. η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον… νέο Νεϊμάρ

Συμβόλαιο ύψους 33 εκατ. δολαρίων υπέγραψε η Ρεάλ Μαδρίτης με τον 18 ετών Reinier Jesus, καθώς ο ισπανικός όμιλος συνεχίζει την αναζήτηση για τον επόμενο Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Ο 18χρονος φτάνει στη Βαρκελώνη από την Φλαμένκο την ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, νικήτρια της βραζιλιάνικης λίγκας και του Copa Libertadores κατά την πρώτη σεζόν του Reinier στην ομάδα ανδρών.

Ο μέσος επιθετικός περιγράφεται ως «ένας από τους βασικούς αναδυόμενους αστέρες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα» από τους Ισπανούς και γίνεται η πιο ακριβή χειμερινή μεταγραφή για τη «βασίλισσα».

Το συμβόλαιο του Reinier, που ισχύει ως τον Ιούνιο του 2026, δείχνει εμφατικά το πόσο η Βραζιλία έχει γίνει μια από τις βασικές αγορές -στόχους για τη Μαδρίτη σε ό,τι αφορά τα νέα ταλέντα.

Το κλαμπ έχει ήδη ξοδέψει τρελά ποσά για νεαρούς Βραζιλιάνους τα τελευταία χρόνια μετά την υπογραφή του Vinícius Júnior για 50 εκατ. δολ. το 2018 και του Rodrygo για 55 εκατ. δολ. το 2019.

Τα συμβόλαια ήταν έμπνευσης του διεθνούς σκάουτερ Juni Calafat, που φαίνεται αποφασισμένος να ανακαλύψει τον νέο Νεϊμάρ.