Με τηv θέση της επιτρόπου της Ε.Ε «φλερτάρει» η Ε. Θεοχάρους

Tην θέση της σημερινής επιτρόπου της Ε.Ε., Αντρούλας Βασιλείου, η οποία θα μείνει κενή σε περίπου 17 μήνες από σήμερα, επιθυμεί να καταλάβει η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους.

Tην επιθυμία της όμως αυτή, δεν είναι γνωστό, αν θα επικροτήσει και ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στον οποίο η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ είχε πάει «κόντρα» κατά τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη υποψηφίου Προέδρου.

Είναι στο  χέρι του Ν. Αναστασιάδη να δώσει η όχι το «πράσινο φως» για την τοποθέτηση της Ε. Θεοχάρους στη θέση της Επιτρόπου της Ε.Ε. όταν έρθει η ώρα. Μάλλον, το όλο θέμα εναπόκειται στη μνήμη του Προέδρου, ο οποίος αν ξέχασε την αντιπαράθεση με την ευρωβουλευτή μάλλον θα πει το μεγάλο «ναι».

Πάντως, απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν είναι στο χαρακτήρα του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας η μνησικακία και η εμπάθεια. Οπότε μάλλον το ατυχές γεγονός έχει ξεχαστεί και η Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ έχει πολλές πιθανότητες να δει την επιθυμία της να γίνεται πράξη…