Με στόχο την τρίτη νίκη, η Εθνική Παίδων στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ

Με στόχο την τρίτη της νίκη στον 11ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Εθνική Παίδων στο ποδόσφαιρο αγωνίζεται σήμερα στις 15:00 με το Γιβραλτάρ. Ο αγώνας θα γίνει στα Κούκλια, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μετά τις σπουδαίες τις νίκες επί Λευκορωσίας και Βελγίου, η εθνική ομάδα έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη από τον όμιλο, ανεξάρτητα από τα σημερινά αποτελέσματα. Όμως, αυτό δεν διαφοροποιεί τον στόχο για νίκη στο σημερινό αγώνα αφού, μετά την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης, τώρα έχει τεθεί ο στόχος για το απόλυτο των βαθμών.

Ένα άλλο κίνητρο που έχουν οι διεθνείς είναι πως ποτέ στο παρελθόν κάποια ομάδα κατάφερε να πετύχει τρεις νίκες σε προκριματικό όμιλο διοργάνωσης της UEFA.

Το Γιβραλτάρ ήρθε στην Κύπρο ως το μεγάλο αουτσάιντερ του ομίλου και σε δύο αγώνες δέχτηκε δύο ήττες, 2-0 από το Βέλγιο και 3-1 από τη Λευκορωσία, έχοντας όμως πολύ καλή παρουσία και σήμερα, έχει τα δικά του κίνητρα στον αγώνα.

Για το σημερινό αγώνα δεν υπολογίζεται ο Ανδρέας Χρυσοστόμου, ο οποίος τραυματίστηκε, και έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με το Βέλγιο. Οι υπόλοιποι δεκαεπτά ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους Γιάννη Οκκά.

Με το σημερινό αγώνα, ολοκληρώνεται ο 11ος προκριματικός όμιλος με την ομάδα μας να μπαίνει πλέον σε ρυθμούς Elite Round περιμένοντας την κλήρωση του Δεκέμβρη.