Με ποια κριτήρια απολύουν και επαναπροσλαμβάνουν στις Κυπριακές Αερογραμμές;

Υπάλληλος των Κυπριακών Αερογραμμών αεροσυνοδός έχει απολυθεί 3 φορές και επαναπροσλήφθηκε…

Απολύθηκε ως πλεονάζον προσωπικό.

Αλήθεια με ποιες πλάτες έχει επαναπροσληφθεί στις Κυπριακές Αερογραμμές;

Με ποια κριτήρια λαμβάνονται οι αποφάσεις απόλυσης εργαζομένων;

Περικοπές γίνονται μόνο στους αεροσυνοδούς πιο πολύ….. Αυτοί μέχρι στιγμής έχουν πληρώσει τα “σπασμένα” των Κυπριακών Αερογραμμών. Από τους πιλότους κανένας μα κανένας δεν έχει απολυθεί.

Το ερώτημα όμως είναι γιατί οι απολύσεις περιλαμβάνουν μόνο τις συγκεκριμένες κατηγορίες; Ποιος επιλέγει για το ποιοι θα φύγουν και με ποια κριτήρια κάποιοι παρά τις επανειλημμένες απολύσεις επαναπροσλαμβάνονται;

Σε τέτοια λάθη υπέπεφταν οι διοικήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών σε παλαιότερες εποχές, επί διακυβέρνηση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.

Σήμερα, όμως σε εποχές κρίσης και μνημονίου, στην κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη που “παλεύει” να σώσει την οικονομία, τέτοια λάθη από τους διοικούντες των Κυπριακών Αερογραμμών όχι μόνο δεν πρέπει να γίνονται, αλλά θα πρέπει να θεωρούνται “έγκλημα”.

Μήπως έφτασε ο καιρός να παρθούν πλέον ορθότερες αποφάσεις και να να αποφευχθούν τα τραγικά λάθη των προηγούμενων διοικήσεων, που έφεραν στο χείλος του γκρεμού τις Κυπριακές Αερογραμμές και τον κυπριακό λαό να πληρώνει συνεχώς τα “σπασμένα”;