Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 13η αγωνιστική

Συνεχίζεται σήμερα η 13η και τελευταία για τον Α’ γύρο αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Στις 17:00 η ΕΝΠ φιλοξενεί στο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι τον Εθνικό Άχνας με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλουν για παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Μια ώρα αργότερα, στις 18:00, στο Στάδιο «Αμμόχωστος» διεξάγεται το ντέρμπι μεταξύ του Ερμή και της Ανόρθωσης με τη νίκη να αποτελεί ζητούμενο και για τις δύο ομάδες που θέλουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χτες η ΑΕΛ στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής ΑΕΚ Κουκλιών και να πάρει τη νίκη με 1-0 αποτέλεσμα που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας χαρίζοντας την τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Στους άλλους χτεσινούς αγώνες η Νέα Σαλαμίνα νίκησε με ανατροπή την ουραγό Αλκή με 2-1 και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας και στους 18 βαθμούς ενώ με το ίδιο σκορ η Δόξα Κατωκοπιάς πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ. Η Δόξα ανέβηκε στους 20 βαθμούς στην 7η θέση ενώ η ΑΕΚ έπεσε στην 9η θέση παραμένοντας στους 16 βαθμούς.

Η 13η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τους αγώνες ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (19:00) και Άρης – Απόλλωνας (19:00).