Με διεύθυνση από το Κολωνάκι και εικονικό αποστολέα ο φάκελος-βόμβα στον Παπαδήμο

Την ταυτότητα του αποστολέα του φακέλου-βόμβα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο κατάφεραν να βρουν οι άνδρες των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ που προχώρησαν σε ανασύνθεση του επίμαχου τμήματος του εκρηκτικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ως αποστολέας εμφανίζεται ένα άτομο που ζει στο Κολωνάκι, μόνο που αυτό το άτομο από τις έρευνες της ΕΛΑΣ δεν υπάρχει ακι είναι εικονικό.

Πρόκειται για την πρακτική που είχαν χρησιμοποιήσει οι Πυρήνες της Φωτιάς στα πακέτα-βόμβες που είχαν στείλει τον Μάρτιο, ισχυροποιώντας, έτσι, τις εκτιμήσεις ότι πίσω από την δολοφονική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο ενδεχομένως να βρίσκεται η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι εικονικό αποστολέα είχε ο φάκελος-βόμβα που έφτασε μέχρι το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Τότε ως αποστολέας εμφανιζόταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ενώ στον φάκελο που εστάλη στο ΔΝΤ και εξερράγη στα χέρια μιας υπαλλήλου προκαλώντας τον τραυματισμό της το όνομα του αποστολέα ήταν αυτό του Βασίλη Κικίλια.