Με άλμα από ελικόπτερο ο Γουίλ Σμιθ γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά του (Video)

Σε μια σκηνή βγαλμένη θαρρείς από ταινία δράσης ο διάσημος ηθοποιός έκανε μπάντζι τζάμπινγκ από ελικόπτερο κοντά στο Γκράν Κάνιον της Αριζόνα φωνάζοντας: «είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου».

Η εμπειρία, όπως είπε κατενθουσιασμένος ο σταρ, ήταν σαν μια μετάβαση «από τον καθαρό τρόμο στην απόλυτη ευφορία». Κι ενώ κρεμόταν στην άκρη του ελικοπτέρου πάνω από το κενό με την αδρεναλίνη του στα ύψη, αναφώνησε: «Θεέ μου, είναι υπέροχο, υπέροχο!»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ay_kwpgXpcQ

Ένας σαμάνος Ναβάχο ευλόγησε τον Σμιθ, που δήλωσε μετά το άλμα: «Δεν μπορώ να το εκφράσω σωστά, αλλά υπάρχει μια πραγματική σχέση ανάμεσα στην ελευθερία και τη χαρά. Στο μυαλό μου τριγυρίζει μια ιδέα ότι ο φόβος είναι σαν κλουβί που σε παγιδεύει. Ο πατέρας μου πέθανε πριν από περίπου έναν χρόνο κι υπάρχει κάτι στην αναμέτρηση με τον θάνατο που σε κάνει να ζεις πιο ελεύθερα τη ζωή σου. Η ζωή είναι σκληρή, μπορεί να πληγωθείς, να ραγίσει η καρδιά σου, να χάσεις τη δουλειά σους. Αλλά δεν πρέπει ποτέ να το βάζεις κάτω».

Επιχειρώντας το άλμα ο Γουίλ Σμιθ ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του Yes Theory, ενός καναλιού στο YouTube, που συνηθίζει να ωθεί στα… άκρα, όσους εμφανίζονται σ’ αυτό, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση το κανάλι συγκέντρωσε χρήματα για την ενίσχυση της οργάνωσης Global Citizen που έχει ως διακηρυγμένο στόχο της την καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας μέχρι το 2030.