Μετανιωμένος ο Μπραντ Πιτ για το πώς χειρίστηκε το διαζύγιό του με την Άνιστον (Video)

Ο Μπρατ Πιτ φαίνεται πως έχει δεύτερες σκέψεις για το πώς χειρίστηκε το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Ανιστον.

Πηγή δηλώνει στο US Weekly πως ο Πιτ «εύχεται να είχε χειριστεί διαφορετικά με πιο ευγενικό τρόπο το διαζύγιό του». «Ζήτησε και συγχώρεση από την Τζένιφερ πριν από πολύ καιρό και εκείνη του την έδωσε».

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων της Τζένιφερ Ανιστον με την είδηση να γίνεται πρωτοσέλιδο. Μπορεί οι φανς του πρώην ζευγαριού να τους θέλουν και πάλι μαζί, ωστόσο, το reunion δεν ήταν τόσο θερμό. Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι «αγκαλιάστηκε και συζήτησε για λίγο, ωστόσο, η Ανιστον δεν του έδωσε κάποια ιδιαίτερη σημασία».

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε στο εστιατόριο του Λος Αντζελες, που έγινε το πάρτι, φορώντας καπέλο, ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους φωτογράφους.

«Ολοι έμειναν έκπληκτοι μόλις τον είδαν στο πάρτι της Τζένιφερ Ανιστον. Οι δυο τους φυσικά και μίλησαν αλλά ο Μπραντ Πιτ κράτησε καθ΄όλη την διάρκεια χαμηλό προφίλ» είπε κάποιος καλεσμένος στην DailyMail.

Ο ηθοποιός έμεινε περίπου τρεις ώρες στο πάρτι και συνομίλησε με τους διάσημους συναδέλφους του που ήταν εκεί.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ, η Ρις Γουίδερσπουν, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Σάντρα Μπούλοκ, η Λόρα Ντερν και η Ντέμι Μουρ.