Μετέφερε 25 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της

Έχοντας στις αποσκευές της ποσότητα κάνναβης βάρους 25 κιλών νεαρή από τη Ρουμανία, ηλικίας 23 χρόνων, έφτασε χθες το βράδυ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας,

Με πτήση από την Αθήνα η νεαρή έφτασε γύρω στις 21:25 χθες στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, σύμφωνα με την Αστυνομία, . Οι άνδρες της ΥΚΑΝ, που είχαν πληροφορίες για την άφιξη της 23χρονης, προέβησαν σε έλεγχο των αποσκευών της Ρουμάνας, σε συνεργασία με τελωνειακούς λειτουργούς του Αεροδρομίου Λάρνακας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε στις αποσκευές της ποσότητα κάνναβης βάρους 25 κιλών.

Μόλις έγινε συμφωνία για ελεγχόμενη παράδοση των ναρκωτικών και η κοπέλα έφυγε από το Αεροδρόμιο Λάρνακας με κατεύθυνση υποστατικό που βρίσκεται σε περιοχή των Κοκκινοχωρίων.

Πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αστυνομίας στο υποστατικό, όπου εντοπίστηκε η 23χρονη μαζί με δύο άνδρες ηλικίας 26 και 36 χρόνων από την Ξυλοτύμπου.

Στην αυλή του ενός συλληφθέντος βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο, ένα πιστόλι και αριθμός απαγορευμένων φυσιγγίων.

Η κοπέλα και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα, και η Αστυνομία καταζητεί και άλλο άτομο, που επίσης θεωρείται ως παραλήπτης των ναρκωτικών.

Οι τρεις αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.