Μετά την αθώωση του επέστρεψε στα καθήκοντα του

Ο  Διευθυντής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Νικολάου, μετά την αθωωτική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, για τα τραγικά γεγονότα στο Μαρί, επέστρεψε χθες κανονικά στα καθήκοντά του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει πως οι Βοηθοί Διευθυντές Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενημέρωσαν τον κ. Νικολάου για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία, ενώ ο ίδιος ζήτησε ξεχωριστά από τον κάθε Βοηθό Διευθυντή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να του υποβάλει γραπτώς τα προβλήματα της αρμοδιότητας του και να προτείνει εισηγήσεις για επίλυσή τους, ώστε να ληφθούν τελικές αποφάσεις.

Στη συνέχεια, παρακάθισε σε σύσκεψη με τους Επαρχιακούς Υπεύθυνους και τους Βοηθούς Επαρχιακούς Υπεύθυνους Πυροσβεστικών Σταθμών, τους οποίους κάλεσε να εργάζονται συλλογικά, υπεύθυνα, με ζήλο, αφοσίωση και υπακοή στους προϊσταμένους και να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην επιτυχία της αποστολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τους διαβεβαίωσε, ταυτόχρονα, ότι θα είναι δίπλα τους με δικαιοσύνη, αγάπη, κατανόηση και σεβασμό στον καθένα, αλλά και με απαιτήσεις για την αποτελεσματική διεκπεραίωση των καθηκόντων τους.

Ο Διευθυντής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα επισκεφθεί τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς της κάθε επαρχίας, ώστε να έρθει σε επαφή με το προσωπικό και να ακούσει τυχόν προβλήματα.