Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια ο Tom Cruise θα ξαναδεί την κόρη του Suri

Suri Cruise είναι πια 13 χρονών και μετά από 6 χρόνια λέγεται ότι επιθυμεί να ξανασυναντήσει τον πατέρα της Tom Cruise. Η μητέρα της, Katie Holmes, χώρισε με τον γνωστό ηθοποιό το 2012 και η τελευταία εμφάνιση πατέρα και κόρης χρονολογείται κάπου στο 2013. Από τότε οι δύο τους δεν είχαν καμία επαφή.

Τον τελευταίο καιρό όμως η Katie, η οποία γενικά κρατά χαμηλό προφίλ, είναι σε σχέση με τον επίσης γνωστό ηθοποιό Jamie Foxx αλλά οι φήμες για χωρισμό και καβγάδες ξεπηδούν συνεχώς. Μέσα στο κλίμα αυτό, η Suri φαίνεται να εκδήλωσε την επιθυμία της να περάσει χρόνο με τον πατέρα της και να αλλάξει περιβάλλον και πιέζει την μητέρα της να το επιτρέψει και να το διευθετήσει.

Πέρυσι, είχε ακουστεί ξανά ότι o Tom θα ζήσει κάποιο διάστημα με τη Suri, όσο η Holmes θα ήταν διακοπές με τον Foxx στο Miami, αλλά τελικά η μητέρα της δεν το επέτρεψε.

Το διαζύγιο τους προέβλεπε πως ο Tom έχει το δικαίωμα να βλέπει την Suri δέκα ημέρες κάθε μήνα, αλλά ο ίδιος επέλεξε να μη το κάνει καθώς η κόρη του δεν έχει ακολουθήσει την πίστη του πατέρα της στην Σαηεντολογία και γιατί θεωρεί ότι η μητέρα είναι υπερβολικά παρεμβατικός άνθρωπος.

Katie Holmes και Suri Cruise μαζί με 2 φίλες της

Παρόλα αυτά η Suri αποφάσισε να το πάρει πάνω της, να μαζέψει τα πράγματα της και να πάει στον πατέρα της ακόμα και αν αυτός δεν θέλει να τη συναντήσει. Η Kate Holmes είναι αρνητική απέναντι σε αυτό το reunion γιατί φοβάται πως ο Tom θα την κάνει πλύση εγκεφάλου για την Σαηεντολογία.

Όσο μεγαλώνει η Suri τόσο πιο δύσκολο της είναι να καταλάβει την τόσο άσχημη σχέση των γονιών της και τη στάση του πατέρα της απέναντι της. Θέλει να τον γνωρίσει και να έχει επαφές μαζί του.

Ο Τοm μαθαίνει εάν η Suri είναι καλά, μέσω κοινών γνωστών και φίλων και λέγεται ότι δεν είναι μία εύκολη απόφαση να μένει μακριά της. Είναι όμως εξίσου σημαντική και η πίστη του και θεωρεί ότι είναι ένας από τους πνευματικούς ηγέτες της θρησκείας αυτής, για αυτό και ελπίζει ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τους περιορισμούς αυτούς και να ξαναδεί την κόρη του.