Μελάνια Τραμπ: Χαμός στο Twitter επειδή γιόρτασε 15α γενέθλια του γιου της με μαύρα μπαλόνια

Στο στόχαστρο των social media βρέθηκε η πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, για τη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter με αφορμή τα 15α γενέθλια του μονάκριβου γιου της.

Δύο μαύρα μπαλόνια με τους αριθμούς 1 και 5, όσα κεράκια δηλαδή έσβησε ο Μπάρον Τραμπ, το Σάββατο, κοσμούν την φωτογραφία για τα γενέθλια του έφηβου γιου της.

«Χρόνια Πολλά BWT» (από τα αρχικά του ονόματος του γιου της -Barron William Trump), έγραψε η 50χρονη πρώην «Πρώτη Κυρία» στο Twitter, χρησιμοποιώντας και τρία emoji καρδιάς.

Για τους περισσότερους χρήστες στο Twitter, η διακόσμηση σοκάρει αν και ορισμένοι την έκριναν θετικά.

«Πρέπει να είναι η πιο αγχωτική οικογένεια στη χώρα. Καημένο πλάσμα», γράφει ένας χρήστης, σχολιάζοντας πικρόχολα την επιλογή της τρίτης συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ για το χρώμα των μπαλονιών με αφορμή τα γενέθλια του Μπάρον.

«Θα μπορούσατε να βρείτε μια πιο χαρούμενη φωτογραφία», έγραψε ένας χρήστης.

«Αυτό δείχνει αρκετά νοσηρό», πρόσθεσε.

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Χρόνια Πολλά στον Μπάρον, αλλά η χρήση μαύρων αριθμών για τα 15α γενέθλια φαίνεται μάλλον περίεργη».

Φυσικά, υπήρχαν και κάποιοι χρήστες που έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Μελάνια.

«Μπορούν όσοι μισούν τους Τραμπ να κάνουν ένα διάλειμμα από το μίσος τους;», έγραψε ένας χρήστης με έναν άλλο να προσθέτει: «Διαβάζοντας τις απαντήσεις… ο κόσμος είναι τόσο άρρωστος. Μιλάμε για μια γυναίκα που γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της».