Μεθυσμένος 26χρονος οδηγός “καρφώθηκε” σε πάσσαλο της ΑΗΚ

Γύρω στις 12.15 χθες το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία για τροχαία οδική σύγκρουση που αφορούσε όχημα το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε χωμάτινο αυλάκι στο δρόμο Ατσά – Καλοπαναγιώτη.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ευρύχου μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν το εν λόγω όχημα καθώς και δύο πρόσωπα τα οποία ανάφεραν ότι ήταν ο οδηγός και ο συνοδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Όπως φάνηκε από τις εξετάσεις, το όχημα φαίνεται να παρεξέκκλινε της πορείας του, να προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ και στη συνέχεια σε μικρό πεύκο τον οποίο απέκοψε και ακινητοποιήθηκε. Οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος δεν τραυματίστηκαν. Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 114μg αντί 9 μg που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Οι δύο άντρες οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ευρύχου όπου στον 26χρονο οδηγό διενεργήθηκε τελικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 109 μg αντί 9 μg.

Όσο αφορά στον συνοδηγό, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 28χρονο ο οποίος όπως φάνηκε, βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας τα τελευταία 6 χρόνια.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Ευρύχου σε συνεργασία με την ΥΑΜ συνεχίζουν τις εξετάσεις.