Ποσότητα κάνναβης πέραν των 23 κιλών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σήμερα, στις αποσκευές 25χρονου, που αφίχθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Ως αποτέλεσμα ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ο έλεγχος διενεργήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές, με σκοπό τον εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κύπρο, μέσω του Αεροδρομίου Λάρνακας.
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν εντός των αποσκευών του 25χρονου, 44 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού, μεικτού βάρους 23 κιλών και 154 γραμμαρίων.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.
Να σημειωθεί ότι από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν και κατάσχεσαν περίπου 456 κιλά κάνναβης και περίπου 21 κιλά κοκαΐνης. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΥΚΑΝ με το Τμήμα Τελωνείων, μόνο στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα, περίπου 117 κιλά κάνναβης.