Μεγάλη νίκη Παγδατή! Νίκησε το νούμερο 25 στην Παγκόσμια κατάταξη

Μεγάλη νίκη με 2-1 σετ πέτυχε χθες βράδυ ο Μάρκος Παγδατής επί του Κροάτη Ιβο Κάρλοβιτς στο πλαίσιο του β` γύρου του τουρνουά PBZ Zagreb.

Ο Παγδατής επικράτησε με 3-6, 7-6(5), 7-6(7) του κορυφαίου του ταμπλό και νούμερο 25 στην παγκόσμια κατάταξη προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά.

Ο Κροάτης έφθασε πολύ κοντά στη νίκη, όταν στο δεύτερο σετ ήταν μπροστά με 5-6 είχε ματς πόιντ. Ο Μάρκος αρνήθηκε τη νίκη στο σημείο αυτό αλλά και λίγο αργότερα όταν ο Κάρλοβιτς είχε ξανά ματς πόιντ στο 6-7.

Τελικά, αφού πήρε το σετ και ισοφάρισε τον αγώνα, ο Κύπριος πρωταθλητής κέρδισε και το τρίτο σετ και τον αγώνα με 2-1 σε μια ώρα και πενηνταεπτά λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παγδατής ολοκλήρωσε τον αγώνα ολοκληρώνοντας 26 άσσους.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Παγδατής είπε ότι με αντίπαλο τον Κροάτη χρειαζόταν να είναι εκρηκτικός καθώς στο παιγνίδι δεν θα υπήρχαν πολλά ράλι. Μου πήρε ένα σετ για να μπω στον αγώνα, ήμουν λίγο αργός στην αρχή”, είπε, και πρόσθεσε πως είναι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο σκέψης του στον χθεσινό αγώνα.

Ο Παγδατής, ο οποίος κέρδισε τον τουρνουά του Ζάγκρεμπ το 2007 θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ τον Ρώσο Μιχαήλ Γιούζνι.