Μεγάλη ήττα της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση

Η Ανόρθωση συνέτριψε την Ομόνοια στο ΓΣΠ με 3-1  στο απογευματινό ντέρμπι εδραιώνοντας έτσι τη πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Ομόνοια γνώρισε την πέμπτη της ήττα στο Πρωτάθλημα και έμεινε στους 32 βαθμούς και στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ανόρθωση ήταν ο ο Μπάρακ  Ιντζχάκι  ο οποίος στο 55′ και στο 65′ πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του.

Το 0-1 ο Ισραηλινός επιθετικός το πέτυχε με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ του Σπαντάτσιο  και το 0-2 με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Κάλβο.

Στο 77′ ο Γιαν Ρέζεκ με το 12ο του γκολ στο Πρωτάθλημα πέτυχε το 0-3 για την Ανόρθωση ενώ ο Τσέχος επιθετικός λίγο αργότερα, στο 84′, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το μόνο που κατάφερε η Ομόνοια ήταν να μειώσει στο 90′ με τον Αντρέ Άλβες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε και σουτ στο δοκάρι λίγο πριν το τρίτο γκολ της Ανόρθωσης.

Με τα τρία τέρματα που πέτυχε σήμερα η Ανόρθωση, έφτασε τα 43, έχοντας την καλύτερη επιθετική γραμμή του Πρωταθλήματος ενώ δέχτηκε 9, έχοντας παράλληλα και την καλύτερη άμυνα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Λεβίτα, Σπούνγκιν (89′ Σπούνγκιν), Αλαμπί, Αντράντε, Σκαραμοτζίνο, Λεάντρο, Ζ. Άλβες (59′ Σκέμπρι), Ασίς, Χριστοφή, Εφραίμ (73′ Φρέντι), Α. Άλβες

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βαλβέρδε, Άντιτς, Κόλιν, Ίλιτς, Σιέλης, Λαμπάν, Σπαντάτσιο, Λαβόρδε (89′ Ρονκάτο), Κάλβο (82′ Οχαγιόν), Ιντζχάκι (75′ Οκκάς), Ρέζεκ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Αναστασίου με βοηθούς τους Σωτήρη Βίκτωρος και Γιάγκο Τζιαπούρα. Τέταρτος διαιτητής ο Μάριος Τσαγγάρης.