Μεγάλες αλλαγές στα ΜΜΕ

Μεγάλες αλλαγές έρχονται σύντομα σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ στη Κύπρο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Σοβαρές ανακατατάξεις θα έχουμε και στο ΡΙΚ.  Σύμφωνα με πληροφορίες της Λαιμητόμος.com κάποιοι δημοσιογράφοι που εργοδοτούνται από το ημικρατικό ίδρυμα ως συνεργάτες πολύ σύντομα θα δουν την πόρτα εξόδου.

Επίσης για κάποιες ακριβούτσικες εκπομπές και παραγωγές γίνονται σκέψεις για τερματισμό τους, πχ η σατυρική εκπομπή “Πατάτες Αντιναχτές” ..

Στο συγκρότημα ΔΙΑΣ μετά τις δραστικές περικοπές σε προσωπικό και μισθούς, τώρα ψάχνουν μεγάλης εμβέλειας  “παραλή”να  βοηθήσει το συγκρότημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Λαιμητόμος.com, ήδη υπάρχει στο τραπέζι σοβαρή πρόταση από όμιλο εταιρειών.

Στο Mega η Λόγος τα πάντα είναι ακόμα ρευστά. Όλοι κρέμονται από το στόμα του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του σταθμού. Πληροφορίες της Λαιμητόμος.com, κάνουν λόγο για τερματισμό συνεργασίας με το μητρικό κανάλι της Ελλάδας καθώς είναι πολύ βαρύ πλέον το χαράτσι για το το logo του    (κοντά στις  500,000 ευρώ το χρόνο). Πάντως ο σταθμός έχει ήδη προχωρήσει σε περικοπές μισθών καθώς και ανανέωση του προγράμματος (για κλάματα) …

Από την πλευρά του το ΑΚΕΛ ένωσε τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στο κόμμα , Χαραυγή και Άστρα, υπό την εποπτεία της Ελένης Μάυρου, ενώ και εδώ οι εργαζόμενοι δεν απέφυγαν τις περικοπές στους μισθούς τους.

Όσον αφορά τέλος τον Αντέννα, ο Λουκής Παπαφιλίπππου φαίνεται ότι από καιρό μυρίστηκε την οικονομική κρίση και έτσι προχώρησε σε βαρβάτες οικονομικές περικοπές, ενώ περιόρισε και τις δικές του παραγωγές.