Μεγάλα παράπονα…μεγάλης εφημερίδας

Με τίτλο «Εκδοτικό θράσος λόγω προεδρικών εκλογών», κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, η ηλεκτρονική μορφή έντυπης, μέχρι τώρα, εφημερίδας.

Το…θράσος αναφέρεται στη χορηγία για τη δημοσίευση των εκλογικών καταλόγων που δόθηκε στις εβδομαδιαίες εφημερίδες “ΜΑΧΗ” (Σωτήρης Σαμψών) και “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” (α/φοι Λοττίδη), ποσού 18.000 ευρώ στην κάθε μία.

Το γεγονός ότι οι εφημερίδες που προτιμήθηκαν δεν είναι καθημερινές, είναι η αιτία της επίθεσης εναντίον τους από το συγκρότημα ΜΜΕ, το οποίο, να σημειωθεί, ότι έχει προχωρήσει σε μειώσεις των μισθών του προσωπικού του.

Θα μπορούσε να αποδοθεί εν μέρει δίκιο στο εν λόγω συγκρότημα. Δίκιο που χάνεται όμως καθώς η επίθεση γίνεται συγκεκριμένα εναντίον των δύο εφημερίδων και όχι εναντίον και των άλλων τριών εβδομαδιαίων εφημερίδων που πήραν την αντίστοιχη χορηγία για τη δημοσίευση των εκλογικών καταλόγων.

Προφανώς, στην …κόντρα υπάρχει προϊστορία, αλλιώς δεν δικαιολογείται. Γιατί τα «παράπονα» και τις καταγγελίες τα κάνουμε εναντίον όλων των «ενόχων» και όχι μόνο εναντίον αυτών που μας συμφέρει…