Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Συνελήφθησαν και τα 4 πρόσωπα

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Συνελήφθησαν και τα 4 πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής που συνέβη χθες στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 πριν το μεσημέρι χθες, μετά από πληροφορία για συμπλοκή στην περιοχή πλατείας Σολωμού, στην Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τους τέσσερις υπόπτους, ηλικίας 59, 35, 31 και 30 χρόνων.

Στη σκηνή τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου και του 30χρονου για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ στη συνέχεια, όλα τα τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων.

Οι 35χρονος και 31χρονος μεταφέρθηκαν για ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος έφερε κατάγματα στο κεφάλι και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ για περίθαλψη κρατήθηκε και ο 31χρονος.

Εναντίον των τεσσάρων υπόπτων διερευνάται υπόθεση συμπλοκής, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OMEGA, όπου μίλησε ο γιος του 59χρονου οδηγού λεωφορείου ο οποίος και συνελήφθη, οι δύο αλλοδαποί χτυπούσαν τον πατέρα του και έτσι ο αδελφός του μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει όταν ο πατέρας του τους αρνήθηκε για να τους μεταφέρει σε προορισμό που του ζήτησαν ο οποίος ήταν εκτός λειτουργίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο δεύτερος γιος, ανέφερε επίσης, ότι άρχισαν να χτυπούν τον αδελφό του ανασύροντας μαχαίρι και τραυματίζοντας τον μπροστά στα μάτια της τετράχρονης κόρη του και ανήλικων παιδιών.

Τον αδερφό του όπως είπε δεν κτύπησαν μόνο οι δύο αλλοδαποί αλλά ακόμη δύο οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο δεύτερος γιος μετά το περιστατικό ο πατέρας ζήτησε να μεταβεί στο νοσοκομείο λόγω του ότι είναι καρκινοπαθής για να λάβει νοσοκομειακή περίθαλψη όμως τα μέλη της δύναμης όπως υποστηρίζει δεν τον άφησαν.

Πηγή βίντεο: Omegalive.com.cy