Μαχαίρωσαν φρουρό σε εκδήλωση στην Λόφου

Άγρια επίθεση σε 36χρονο Λιβάνιο, μόνιμου κάτοικου Κύπρου από τρεις Ελληνοκύπριους οι οποίοι τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μικρό μαχαίρι, επειδή δεν τους επέτρεψε να εισέλθουν σε μουσική παράσταση στο χωριό Λόφου της Λεμεσού γιατί δεν είχαν εισιτήρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 11:30 χθες βράδυ, ενώ ο 36χρονος που εργάζεται φρουρός ιδιωτικής ασφάλειας, βρισκόταν σε εκδήλωση στο χωριό Λόφου στον έλεγχο των εισιτηρίων της εν λόγω παράστασης. Σε κάποια στιγμή,  τρεις νεαροί τον πλησίασαν και επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο, χωρίς εισιτήρια. Όταν ο φρουρός τους το απαγόρευσε, εκείνοι τον εξύβρισαν, του επιτέθηκαν, τον ξυλοφόρτωσαν και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν στο πρόσωπο με μικρό μαχαίρι. Παρευρισκόμενοι που αντιλήφθηκαν το συμβάν, παρενέβησαν και γλίτωσαν τον 36χρονο.

Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο. Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία, για τις σχετικές έρευνες και ανακρίσεις, οι δράστες όμως της επίθεσης είχαν εξαφανιστεί.

Οι τρεις νεαροί αναζητούνται ως ύποπτοι για υπόθεση ξυλοδαρμού, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.