Μαυρογιάννης: Θα παραμείνω ενεργός πολίτης

Συνεχάρη τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης συνεχάρη τηλεφωνικώς τον Νίκο Χριστοδουλίδη για την νίκη του στις Προεδρικές εκλογές . Την ίδια ώρα τόνισε πως από εδώ και στο εξής θα είναι ενεργός πολίτης.

Η δήλωση:

Απόψε τελειώνει ένα μεγάλο αλλά ωραίο ταξίδι. Γνώρισα ανθρώπους, μοιράστηκα μαζί τους αγωνία και όνειρα. Ευχαριστώ το ΑΚΕΛ, όσους πολίτες με τίμησαν, όσους βοήθησαν, ευχαριστώ και το ΑΚΕΛ. Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να δικαιώσουμε τις ελπίδες για προοδευτική αλλαγή. Μπράβο στον Νίκο Χριστοδουλίδη και του εύχομαι καλή δύναμη. Παραμένω ενεργός πολίτης για το κοινό καλό και την επανένωση της πατρίδας μας.

Την ίδια στιγμή ευχαρίστησε «τους συνοδοιπόρους, τους συνεργάτες, το μεγάλο κόμμα της αριστεράς. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη τους με τιμά και με κάνει περήφανο. Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Χριστοδουλίδη και να του ευχηθώ καλή δύναμη. Ευχαριστώ όλες και όλους».

«Αυτό που έγινε είναι ότι με εμπιστεύτηκε ένα μεγάλο ποσοστό του κυπριακού λαού, αλλά δεν θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ένα επίπεδο, που έχουν αποφασίσει με βάση τη σοφία τους, την καρδιά τους και εναπόκειται σε αυτούς να είναι ενεργή πολίτες για το μέλλον του τόπου. Στον νέο Πρόεδρο θα του έλεγα να προσέχει την επανένωση του τόπου μας, η χρηστή διοίκηση, οι κανόνες και η δημοκρατία μας. Ο τόπος μας αξίζει περισσότερα, οι άνθρωποι μας αξίζουν πολύ περισσότερα» κατέληξε.