Μαυρίδης για σφαγείο Cypra: Να διερευνηθούν πλήρως όλα τα θέματα και εκεί όπου προκύπτουν ευθύνες, να αποδοθούν

Μαυρίδης: Τα θέματα που προκύπτουν από την υπόθεση του σφαγείου “Cypra” χρήζουν διερεύνησης από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Απαίτηση μας είναι όπως όλα τα θέματα διερευνηθούν πλήρως και εκεί όπου προκύπτουν ευθύνες, να αποδοθούν.

Τα θέματα που προκύπτουν από την υπόθεση του σφαγείου “Cypra” χρήζουν διερεύνησης από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Απαίτηση μας είναι όπως όλα τα θέματα διερευνηθούν πλήρως και εκεί όπου προκύπτουν ευθύνες, ν’ αποδοθούν.

Θα πρέπει επίσης να διερευνηθεί κατά πόσο οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, μπορούν ν’ ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους, όπως αυτές ορίζονται στις σχετικές νομοθεσίες. Οι κρατικές υπηρεσίες έχουν στη διάθεσή τους όλα τα εργαλεία για να διεκπεραιώσουν τους απαιτούμενους ελέγχους και να διασφαλίζουν ότι όλες οι εργατικές νομοθεσίες τηρούνται ευλαβικά.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός έχουμε ψηφίσει όλες τις σχετικές νομοθεσίες που διασφαλίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων και είμαστε έτοιμοι να ψηφίσουμε και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται, έτσι ώστε αυτά, σε οποιαδήποτε επιχείρηση και οργανισμό, να διασφαλίζονται πλήρως.