Ματσάκης: Εμβολιασμός δια πυρός και σιδήρου – Απέτυχαν να πείσουν …

Για εμβολιασμό δια πυρός και σιδήρου κάνει λόγο σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ιατροδικαστής και τέως Ευρωβουλευτής, Μάριος Ματσάκης.

Αυτούσια  η ανάρτησή του:

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ !

«Η κυβέρνηση και οι σοφοί συμβουλάτορες ” επιδημιολογοι” της , αφού απέτυχαν να πείσουν , με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, μεγάλο μερος του πληθυσμού οτι, τα εμβόλια κατά του κορονοιου είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ,

Τώρα επιχειρούν να επιβάλουν τον εμβολιασμό ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ . Κακώς σκέφτονται και κακιστα πράττουν! Πρέπει να καταλάβουν ότι, με τον εξαναγκασμό ΔΕΝ θα επιτύχουν το σκοπό τους. Απλως θα δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα προβλήματα και αντιπαραθέσεις. Ας ακούσουν επιτέλους και τους δικούς τους ψυχολόγους και κοινωνιολόγους.

ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΔΕΙΑ
ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ;;;

Μ.Ματσακης
Ιατροδικαστής
1/7/21»

Ο ιατροδικαστής αναφέρθηκε επίσης σε ανάρτησή του στα περί κυκλώματος γιατρών για τα οποία έκανε λόγο ο γνωστός πνευμονολόγος Χάρης Αρμεύτης και τον κάλεσε να προβεί σε επίσημη καταγγελία.

«ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ
Σήμερα το πρωι στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, άκουσα τον πνευμονολογο κ. Χάρη Αρμευτη
να δηλώνει ότι στην Κύπρο υπάρχουν “κυκλωματα αντιεμβολιαστων γιατρών ” που δρουν με κίνητρο το οικονομικό συμφέρον.
Πρόκειται για πολυ σοβαρή καταγγελία και καλώ τον συνάδελφο να κατονομάσει αυτούς τους γιατρούς, αν όντως υπάρχουν τέτοια κυκλώματα και να τους καταγγείλει τόσο στην Αστυνομία αλλά και στον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο. Αν δεν το πράξει, τότε οι καταγγελίες του θα θεωρηθούν ότι στερούνται σοβαρότητας. »

Επίσης ο Μάριος Ματσάκης είχε αναφερθεί στην πανδημία τονίζοντας ότι «ΔΕΝ έχουμε έξαρση της πανδημίας»
«Κατά την γνωμη μου , με την έλευση του καλοκαιριού έχουμε ΥΦΕΣΗ ΟΧΙ ΕΞΑΡΣΗ της πανδημίας. Όπως έγινε και πέρσι. Αυτό που μας λεν ότι έχουμε, είναι αύξηση ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ .

Αυτός δεν είναι σωστός και αξιόπιστος δείκτης παρακολούθησης της πανδημίας. Πολλές χώρες δεν χρησιμοποιούν καν γρήγορα τεστ κορονοιου. Στην Κύπρο τα χρησιμοποιούμε σε τεράστιο βαθμό, και με μεγάλο κόστος.

Ο πιο σωστός και ουσιαστικός δείκτης παρακολούθησης της πανδημίας είναι, ο αριθμός των ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΦΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

Το ιδιο συμβαίνει και σε άλλες χώρες όπου έχουν ψηλές θερμοκρασίες.

Το ερώτημα είναι, ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ , ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ;;;»