Μαλαισία: 16χρονος επιχείρησε να κάνει σεξ με… σωλήνα και κόλλησε! (Video)

Το όνειρο ενός 16χρονου από τη Μαλαισία, που έβραζε το αίμα του ήταν να κάνει σεξ. Όμως δεν τα είχε καταφέρει. Κανένα κορίτσι δεν δεχόταν να ξαπλώσει στο κρεβάτι μαζί του.

Τελικά αφού είδε και απόειδε αποφάσισε να χρησιμοποιήσει άλλους τρόπους. Του γυάλισε μια σωλήνα που ήταν επάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας οπότε αποφάσισε να τοποθετήσει εκεί μέσα τα γεννητικά του όργανα.

Όμως και πάλι ήταν άτυχος. Η σωλήνα αν και φαρδιά στην αρχή, στένευε παρακάτω με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα το παιδί και να μην μπορεί να βγεί.

Οι ώρες περνούσαν και εκείνος έμενε σφηνωμένος με τα παντελόνια κατεβασμένα. Άρχισε να ουρλιάζει μέχρι που τον άκουσαν οι γείτονες και φώναξαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί μπήκαν σπίτι αλλά και πάλι όσο και εάν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να τον απαλλάξουν από τη σωλήνα.

Κλήθηκε στη συνέχεια και η πυροσβεστική. Οι προσπάθειες των πυροσβεστών ήταν και αυτές άκαρπες. Στο μεταξύ το αγόρι άρχισε να πονάει και να κινδυνεύει σοβαρά η υγεία του με το αίμα να έχει συγκεντρωθεί στα διογκωμένα του γεννητικά όργανα.

Οι πυροσβέστες πήραν τότε τη μεγάλη απόφαση. Έσπασαν με βαριοπούλα τον τοίχο, έσπασαν τη λεκάνη και με ένα πριόνι έκοψαν τη σωλήνα.

Στη συνέχεια έβαλαν το παιδί στο ασθενοφόρο με τη σωλήνα να εξέχει από το σεντόνι, έτσι όπως είχε ξαπλώσει και τον πήγαν στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί του χορήγησαν φάρμακα και οι πυροσβέστες που ακολούθησαν με ένα σιδεροπρίονο ξεκίνησαν να κόβουν τη μεταλλική μέγγενη.

Τελικά πήγαν όλα καλά και ο μικρός επέστρεψε σπίτι του.