Μαλάς “Προανήγγειλε δημιουργία στρατιωτικών ακόλουθων”

Δημιουργία στρατιωτικών ακολούθων, αξιοποίηση στρατηγικών συμμαχιών με διάφορες γειτονικές χώρες και της σύγχρονης τεχνολογίας με στόχο την αναβάθμιση του αξιόμαχου της Εθνικής Φρουράς, υπόσχεται να υλοποιήσει εφόσον εκλεγεί στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο υποψήφιος Σταύρος Μαλάς.

“Μέσα στα πλαίσια μιας στρατιωτικής διπλωματίας θα αναβαθμιστούν οι αντιπροσωπείες μας στα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας με τη δημιουργία στρατιωτικών ακολούθων καθώς επίσης και σε χώρες που θεωρούμε ότι θα μπορούμε να έχουμε συγκεκριμένη στρατηγική συμμαχία.

Δεν θεωρώ ότι τα νέα παιδιά της Κύπρου θα πρέπει να θυσιαστούν στα πλαίσια της ένταξης της Κύπρου στο ΝΑΤΟ, οι ζωές των Κυπρίων θα πρέπει να είναι ζωές αφιερωμένες στην υπόθεση της Κύπρου και μόνο της Κύπρου και όχι στην εξυπηρέτηση οποιονδήποτε άλλων ξένων συμφερόντων” υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Μαλάς με δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης στο στρατόπεδο Σταύρου Στυλιανίδη στο Κόρνο

“Μία ισχυρή Εθνική Φρουρά αποτελεί την καλύτερη στήριξη στην πολιτική διπλωματία έτσι ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα στην επίλυση του Κυπριακού αλλά και στην αξιοποίηση του φυσικού αερίου” πρόσθεσε ο ίδιος.