Μαλάς: Να μιλήσουμε για τα πραγματικά διακυβεύματα των εκλογών

Να μιλήσουμε για τα πραγματικά διακυβεύματα των εκλογών, ανέφερε ο υποψήφιος Στάυρος Μαλάς και είπε:

“Μερικά εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές οι ανθυποψήφιοι μου επιμένουν, αντί να αναφέρονται στα πραγματικά διακυβεύματα των εκλογών να αναφέρονται μόνιμα στο παρελθόν, όπου και φαίνεται ότι εξακολουθούν να ανήκουν.

Το λιγότερο που οφείλουν αυτές τις στιγμές είναι να μιλήσουν με ειλικρίνεια και χωρίς να παραπλανούν για το αύριο και τους κινδύνους που απειλούν την πατρίδα μας.

Νίκος Αναστασιάδης και Νικόλας Παπαδόπουλος εμφανίζονται να διαφωνούν για τη λύση του Κυπριακού, ενώ στη πραγματικότητα με τις επιλογές τους οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα: την οριστική διχοτόμηση της Κύπρου.

Το ίδιο ισχύει και για τα θέματα οικονομίας και εσωτερικής διακυβέρνησης. Ενώ συμπορεύθηκαν τέσσερα και πλέον χρόνια επιβάλλοντας πολιτικές που μας κατέστησαν πρωταθλητές της ανισότητας συνθλίβοντας τους εργαζόμενους και τη μεσαία τάξη, τώρα ο μεν ένας οδηγεί στη στασιμότητα που παρουσιάζει ως δήθεν σταθερότητα, ο δε άλλος οδηγεί σε νέες περιπέτειες με δημαγωγικές εξαγγελίες που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε χρεοκοπία την οικονομία μας.

Έχει έρθει η ώρα στις προσχηματικές και διχαστικές αντιθέσεις τους να μπει ένα οριστικό τέλος. Να χαραχθεί η διέξοδος από τα αδιέξοδα στα οποία και οι δύο μάς οδηγούν και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις της ενότητας που θα αποτελέσει τη δύναμη της κυβέρνησης όλων των Κυπρίων που θα σχηματίσω την επομένη των εκλογών.”