Μαλάς: Η ύπαιθρος αργοπεθαίνει κι οφείλουμε να τη στηρίξουμε

Η ύπαιθρος αργοπεθαίνει κι οφείλουμε να τη στηρίξουμε δήλωσε σήμερα από την Πάφο όπου περιοδεύει σε ορεινά χωριά της επαρχίας ο Υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Μαλάς.

Ο Σταύρος Μαλάς αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα μέτρα τα οποία η δική του διακυβέρνηση προτίθεται να εφαρμόσει και κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Ανάμεσα σε άλλα, τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν την κάρτα υπαίθρου, τις μειωμένες τιμές στα καύσιμα αλλά και συγκεκριμένα κίνητρα προς την κατεύθυνση της εξάλειψης της αστυφιλίας έτσι ώστε όλο και πιο πολλοί να επιλέγουν την ύπαιθρο ως χώρο διανομής αλλά και επαγγελματικής δραστηριότητας.

Σε ερώτηση για τη χθεσινή επίσκεψη του στην Αθήνα και τη συνάντηση του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Σταύρος Μαλάς δήλωσε ότι από την αρχή της εξαγγελίας της υποψηφιότητας του, είχε πει ότι σε συνεννόηση με την Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να επαναβεβαιωθεί το επιδιωκόμενο πλαίσιο λύσης του Κυπριακού στη βάση των μέχρι σήμερα συμφωνηθέντων, για μια βιώσιμη και λειτουργική λύση, χωρίς εγγυήσεις, επεμβατικά δικαιώματα και στρατούς κατοχής. Ο Σταύρος Μαλάς, ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση τους, ο Έλληνας Πρωθυπουργός εξέφρασε την ανησυχία του για το παρατεταμένο αδιέξοδο των συνομιλιών στο Κυπριακό, το οποίο δυνητικά μπορεί να οδηγήσει σε νέα τετελεσμένα.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Σταύρος Μαλάς ανέφερε ότι η υποψηφιότητα του θα βρίσκεται στο δεύτερο γύρο και με βάση τα μηνύματα που παίρνουμε διαρκώς από τον κόσμο, θα κερδίσουμε τις Προεδρικές Εκλογές.