Μακελειό στο Τέξας: Δύο νεκροί σε πάρτι φοιτητών

Τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για περισσότερους από 12 τραυματίες.

Πανικός σε πάρτι στην πόλη Γκρινβιλ, στο Τέξας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από πυροβολισμούς που έπεσαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι φοιτητών.

Στο πάρτι μετείχαν εκατοντάδες άτομα, ενώ λίγες ώρες πριν, πάνω από 100.000 άνθρωποι παρακολούθησαν έναν κολλεγιακό αγώνα football. Η περιοχή βρίσκεται 72 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ντάλλας.

Το μακελειό συνέβη στην κομητεία Χαντ, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τον δράστη ή τους δράστες, ούτε έχουν γίνει συλλήψεις. Πάντως η αστυνομία του πανεπιστημίου επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό δεν έγινε στο campus.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις ασφαλείας και ασθενοφόρα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, ένα άτομο έχει δεχθεί πυροβολισμό στο λαιμό. Τα θύματα μεταφέρονται σε νοσοκομεία στο Γκρίνβιλ, το Κουίνλαν και στο Κόμερς.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε σε κοινωνικά δίκτυα δείχνει στιγμιότυπα από το σημείο. Σε άλλο βίντεο, άτομα φαίνονται να έχουν πέσει στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένα και ακούγονται ουρλιαχτά.

Σύμφωνα με τον Τζέισον Γουάιτλι, ανταποκριτή του τοπικού ABC, τουλάχιστον δύο άτομα έχουν σκοτωθεί.

Ωστόσο επισήμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί απώλειες. Ο αυτοκινητόδρομος 380 που είχε παραμείνει κλειστός, άνοιξε εκ νέου, ωστόσο στον τόπο του εγκλήματος παρέμειναν αστυνομικοί.