Μαίνεται ο ανοιχτός πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ – MEGA… Παρενέβη και το Ραδιοτηλεοπτικό

Μαίνεται ο πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕΓΚΑ για τη λίστα Λαγκάρντ… Μετά από επιστολή του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, παρενέβη το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και ζητάει από τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού να απαντήσουν εντός δύο ημερών για το λόγο που δεν μετέδωσαν την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στην οποία γινόταν αναφορά σε ευθύνες του προέδρουτου ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου ως προς τους χειρισμούς στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Στην επιστολή του ο κ. Σκουρλέτης κάνει λόγο για «απαράδεκτη στάση, με βάση τις αρχές της πλουραλιστικής ενημέρωσης και δημοσιογραφικής δεοντολογίας»  επειδή δεν μεταδώθηκε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφερόταν «στην κορυφαία υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, τις ευθύνες του κ. Βενιζέλου και τον τρόπο σχολιασμού της  από το σταθμό». Όπως λέει ο κ. Σκουρλέτης στην επιστολή του «η απάντηση που λάβαμε από τη διεύθυνση του σταθμού ήταν η κατηγορηματική άρνησή της να διαβαστεί η ανακοίνωση ή εναλλακτικά να υπάρξει τηλεφωνική παρέμβαση εκ μέρους του αντιπροσώπου τύπου του κόμματός μας».

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε και η οικογένεια Μπόμπολα μέσω της εφημερίδας το «Έθνος». Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η οικογένεια έχει στοχοποιηθεί, γεγονός που αποτελεί μία πρωτοφανή μεθόδευση», ενώ ως προς το δάνειο  που έλαβε η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. τονίζεται ότι «με μία ακόμη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να στραφεί και εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ΜΕGA επειδή προφανώς δεν του είναι αρεστός, για την αντικειμενικότητά του και την απήχηση που βρίσκει η ψύχραιμη φωνή του».