Μίλησε και πάλι ο Χριστόφιας…..

Πριν από μερικές μέρες, το Λεμεσιανό κανάλι Capital, φιλοξένησε τον τέως προέδρο της Κυπριακής δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Μίλησε λοιπόν ο Χριστόφιας και είπε μεταξύ άλλων σοφών κουβέντων:

“Ο Αναστασιάδης έχει μεγάλη ευθύνη για το κούρεμα των καταθέσεων και για την υπογρφή του μνημονίου”……

Ότι και να μας πεις πλέον Δημητράκη μου, ο κυπριακός λαός  γνωρίζει πλέον όλη την αλήθεια…. Γνωρίζει ότι παρέλαβες πλεόνασμα εκατομμυρίων ευρώ και παρέδωσες δισεκατομμύρια ευρώ χρέος και μία Κύπρο φαλιρισμένη….. Το μνημόνιο ήρθε στη Κύπρο μαζί με τη Τρόικα όταν ΕΣΥ ήσουν πρόεδρος και αρκετά μνημονιακά νομοσχέδια πέρασαν στη Βουλή κατόπιν εντολών του υπουργικού συμβουλίου που εσύ ο ίδιος είχες διορίσει…..

Είναι μεγάλο ελάττωμα να μην αναλαμβάνει κάποιος ποτέ τις ευθύνες του Χριστόφια…..

Ο Αναστασιάδης από τη μέρα που έχει αναλάβει τη προεδρία προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει τη Κύπρο από τη μιζέρια που ΕΣΥ κατάφερες να τη ρίξεις στα 5 χρόνια της διακυβέρνησης σου..

Μίλησες επίσης και είπες ότι κινδυνέυεις από απειλές….. Μα απο ποιούς μπορεί να κινδυνεύεις εσύ κ. Χριστόφια μου;; Ας μας πληροφορήσεις και μας έτσι για να ξέρουμε….

Ζητάς από τη κυβέρνηση Αναστασιάδη να αναλάβει τις ευθύνες της και να σε προστατέψει… Από τι να σε προστατέψει Δημητράκη μου από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος δήλωσες σε πολιτική σύναξη του ΑΚΕΛ  ότι “ασπίδα σου είναι τα μέλη και οι οπαδοί του κόμματος σου”;