Μίκι Ρουρκ κατά Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Είναι αλήτης και ψεύτης…(Photo)

Σφάζονται οι δύο μεγάλοι Αμερικανοί σταρ. Σε μια ανάρτηση στο instagram, σε ιδιαίτερα σκληρούς τόνους, το Σάββατο 18 Ιουλίου, ο Μίκι Ρουρκ επιτίθεται βίαια στον Ρόμπερτ ντε Νίρο, για μια ακόμη φορά.

Κι αυτό γιατί πιστεύει ότι δεν του έκανε μόνο τη ζωή δύσκολη στον «Δαιμονισμένο Αγγελο» το 1987, αλλά τον απέκλεισε κι από το καστ του «The Irishman», το πάλαι ποτέ ίνδαλμά του, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

«Εϊ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σωστά, σ’ εσένα μιλάω, βρωμοκλαψιάρη. Ενα φίλος μου μού είπε πρόσφατα ότι πριν λίγους μήνες δήλωσες στις εφημερίδες, “ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης και λέει μαλακίες”,» γράφει ο ηθοποιός.
powered by Rubicon Project
Και συνεχίζει: «Ακου, Κύριε Σκληροτράχηλε του σινεμά, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και το έκανε σε εφημερίδα. Θα σου πω κάτι, αλήτη (punk ass είναι ο χαρακτηρισμός), όταν σε δω μπροστά μου τ’ ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, τον αδελφό μου κι όλα μου τα σκυλιά, θα σε ξεφτιλίσω άγρια 100%,» υπογράφοντας «Μίκι Ρουρκ, Μάρτυς μου ο Θεός».

Τι έχει συμβεί; Ο Μίκι Ρουρκ δήλωσε σε συνέντευξή του το 2019 ότι ενώ θαύμαζε απεριόριστα τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο πριν συνεργαστούν, το 1987, στο αξέχαστο θρίλερ του Αλαν Πάρκερ, από τη στιγμή που τον γνώρισε άλλαξε γνώμη: «Τώρα δεν τον θαυμάζω πια, έχω καταλάβει τι είναι,» είχε πει ο Ρουρκ. «Εγώ ξεκίνησα από τα σκατά. Εκείνος δεν τη γνωρίζει αυτή τη ζωή. Εγώ την έζησα αυτή τη γαμημένη ζωή κι έτσι όποτε κοιτάζω το πρόσωπό του, βλέπω μέχρι την κωλοτρυπίδα του».