Μία αληθινή ιστορία που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο..

Η ιστορία της Κιάν Χόνγκ μπορεί να αγγίξει κάθε καρδιά, από την πιο ευαίσθητη μέχρι και την πιο σκληρή..

Η τραγική ιστορία της μικρής μας πρωταγωνίστριας ξεκίνησε όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία μόλις τριών ετών. Για να μπορέσει  να κρατηθεί στη ζωή οι γιατροί αναγκάστηκαν να της ακρωτηριάσουν και τα δύο της πόδια.

Το κοριτσάκι μη έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασής του προσαρμόστηκε εύκολα στη νέα του πραγματικότητα. Έφτιαξε δύο βοηθήματα για τα χεράκια της, ώστε να διευκολύνει το περπάτημά της και αντικατέστησε το κενό στο κάτω μέρος του σώματός της με μια μπάλα του μπάσκετ..

Αυτά τα δύο βοηθήματα δεν τα αποχωριζόταν με τίποτα η Κιάν, μάλιστα πηγαινοερχόταν στο σχολείο μόνη της, χωρίς βοήθεια.

Η ιστορία της όμως διαδόθηκε παντού και πολύς κόσμος έσπευσε να ενισχύσει με το υστέρημά του ώστε να μαζευτούν χρήματα για να έχει η Κιάν σήμερα τα τεχνητά μέλη που, ναι μεν, τα χρησιμοποιεί αλλά δεν είναι τόσο βολικά όσο η μπάλα της, όπως λέει και η ίδια..

Το σημαντικότερο όλης αυτής της ιστορίας είναι ότι η μικρή ηρωίδα μας, με τη χρήση της μπάλας και μέσα από τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς αγώνες ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο προπονητής της ανέφερε: “Η Κιάν εργάζεται και προπονείται πολύ σκληρά καθημερινά αν και έχει συναντήσει άπειρες δυσκολίες”.