Μήπως μετρά η δυναμική του κάθε υποψηφίου με τα LIKES;

Κάποιοι φαίνεται ότι βλέπουν αρκετές “ταινίες φαντασίας”….

Εδώ και μερικές εβδομάδες, τα επιτελεία Νικόλα Παπαδόπουλου, όταν αντελήφθηκαν ότι θα πάρουν την τρίτη θέση στις προεδρικές εκλογές του Ιανουαρίου, άρχισαν ένα ανελέητο πόλεμο εναντίον του ΑΚΕΛ και του υποψηφίου Σταύρου Μαλά.

Στη τελευταία τους επίθεση, είχαν ασχοληθεί με τα LIKES στη σελίδα του υποψηφίου, Σταύρου Μαλά όπου κατά την άποψη τους είχαν “αγοραστεί” από τις Ινδίες και άλλες τριτοκοσμικές χώρες.

Και ο κυβερνοπόλεμος καλά κρατεί, αφού βγαίνοντας στην αντεπίθεση το επιτελείο Μαλά, πόσταραν φωτογραφία όπου φαίνεται ότι αρκετοί ξένοι έχουν κάνει LIKE στη σελίδα του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Πάντως ειδικοί σε θέματα διαδικτύου ανέφεραν ότι δεν είναι αγορασμένα τα LIKES στη σελίδα του υποψηφίου Σταύρου Μαλά και όλα αυτά είναι κουβέντες και “σενάρια επιστημονικής φαντασίας” του επιτελείου Παπαδόπουλου.

Ένα πράγμα δεν έχουν καταλάβει όμως: Η δυναμική του κάθε υποψηφίου δεν μετριέται με τα LIKES και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άσχετα εάν όλοι μετράνε views και νούμερα.

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν βέβαια, ένα πολύ ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας, με στόχο να προβάλει ο κάθε υποψήφιος τις θέσεις του και το οποίο όταν χρησιμοποιηθεί σωστά έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Όμως το επαναλαμβάνουμε, η δυναμική των υποψηφίων δεν μπορεί να εξαρτηθεί και να υπολογιστεί από τα LIKES.