Μήνυμα στήριξης στους εργαζόμενους και την ΠΕΟ από την ΠΣΟ

Η αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας μετά απο συνάντηση που είχε με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Σωτηρούλα Χαραλάμπους εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της προς τους εργαζόμενους  και την Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία.

“Σήμερα είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους αγώνες των εργαζομένων, προκειμένου να αποκρούσουν την επίθεση της Τρόικα στα εργατικά και αντιλαικά μέτρα που απαιτεί απο την Κυπριακή Κυβέρνηση. Η ΠΣΟ στηρίζει και εμπιστεύεται τη στρατηγική της ΠΕΟ που πιστεύουμε ότι έχει ως μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσει στην ουσία και στην πράξη τα συμφέροντα του Κυπριακού λαού” δήλωσε ο Γιώργος Μαυρίκος γ.γ της ΠΣΟ μετά τη συνάντηση.

Ενώ πρόσθεσε πως “η ΠΣΟ που σήμερα έχει 182 μέλη απο 120 χώρες του κόσμου, δεν είναι χτεσινός φίλος του Κυπριακού λαού και των εργαζομένων της Κύπρου, αλλά είναι αδελφός με την ΠΕΟ, με τους εργαζόμενους και τον λαό της Κύπρου απο την ίδρυση της ΠΣΟ ακόμα το 1945”

Τέλος, υπογράμμισε πως βρίσκεται στο πλευρό του Κυπριακού λαού για μια δίκαιη, μόνιμη λύση του Κυπριακού χωρίς δυνάμεις Κατοχής και ξένα στρατεύματα.