«Μήνυμα ελπίδας» από το συγκρότημα BTS στην 75η Γ.Σ. των ΗΕ

«Μήνυμα ελπίδας» από το συγκρότημα BTS στην 75η Γ.Σ. των ΗΕ

Το συγκρότημα K-pop από τη Νότια Κορέα, οι BTS, έστειλαν ένα «μήνυμα ελπίδας» σε ένα βίντεο που δημοσίευσε σήμερα η UNICEF, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά, στο περιθώριο της 75ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Στο βίντεο, τα μέλη του συγκροτήματος μοιράζονται τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να διαχειριστούν τα lockdown εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού μιλώντας στα αγγλικά και τα κορεάτικα, ενώ ενθάρρυναν τους θαυμαστές του να μην χάσουν το θετικό πνεύμα τους.

«Ας φανταστούμε και πάλι τον κόσμο μας», είπε ο αρχηγός των BTS RΜ. «Μπορεί να μοιάζει πως είναι πάντα νύχτα και ότι θα είμαστε πάντα μόνοι, όμως η νύχτα είναι πάντα σκοτεινότερη πριν από το πρώτο φως της ημέρας».

«Εάν οι φωνές μας μπορούν να δώσουν δύναμη στους ανθρώπους, τότε αυτό θέλουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», είπε ο Jungkook, μέλος του συγκροτήματος.

Οι BTS έγιναν πρόσφατα το πρώτο κορεατικό συγκρότημα που κατέκτησε την κορυφή του αμερικανικού Billboard Hot 100, αφότου το πρώτο τραγούδι τους στην αγγλική γλώσσα, το “Dynamite,” είχε σχεδόν 34 εκατομμύρια streams στις ΗΠΑ και 300.000 πωλήσεις την πρώτη του εβδομάδα.