Μήνυμα ειρήνης του Νετανιάχου στο Ιράν μέσω του… Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου είναι ένας επικοινωνιακός πολιτικός που δεν διστάζει ακόμα και να χορέψει σαν κοτόπουλο μια ημέρα μετά τη νίκη της Netta στη φετινή Eurovision.

Το τελευταίο χτύπημα του Ισραηλινού πρωθυπουργού με στόχο το Ιράν έγινε με τη βοήθεια του… Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μια ημέρα μετά την ιστορική ισοπαλία (1-1) που πήραν οι Ιρανοί απέναντι στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο φετινό Μουντιάλ, ο Νετανιάχου γύρισε ένα βίντεο προκειμένου να καλέσει τους Ιρανούς να αντισταθούν στην κυβέρνησή τους.

«Μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να σταματήσετε τον Ρονάλντο; Έχω παίξει πδοσφαιρο και σας λέω ότι είναι σχεδόν αδύνατο» ξεκινά στο μήνυμά του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κρατώντας μια μπάλα ποδοσφαίρου.

«Στους Ιρανούς λέω ότι δείξατε θάρρος στο γήπεδο, δείξατε θάρρος και στους δρόμους» συνεχίζει ο Νετανιάχου.

Στη συνέχεια και αφού απαριθμεί τα σοβαρότερα προβλήματα του Ιράν όπως η μόλυνση του αέρα, τα προβλήματα με το νερό και τα δισεκατομμύρια που δίνονται στην τρομοκρατία, προσθέτει: «μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν αν η κυβέρνησή σας αντί να δίνει χρήματα για τη Συρία την Υεμένη και άλλους άχρηστους πολέμους; Γι’ αυτό δεν θα σταματήσω να μιλάω για την Ειρήνη».

Ο Νετανιάχου κλείνει το μήνυμά του με την ευχή «μια μέρα ελπίζω όνα δω το Ισραήλ να παίζει ποδόσφαιρο με το Ιράν σε μια ελεύθερη Τεχεράνη. Τότε θα είμαστε όλοι νικητές».