Μέσι: Το μήνυμα που του έστειλε ο 10χρονος γιος του 24 ώρες πριν τον τελικό

Ο γιος του Λιονέλ Μέσι, Τιάγκο Μέσι, προσπάθησε να εμψυχώσει τον ίδιο και την ομάδα της Αργεντινής μέσω ενός γράμματος, που έφερε στη δημοσιότητα η σύζυγός του Μέσι, Αντονέλλα Ροκούτσο, αναρτώντας το στο Instagram.

Στο γράμμα, ο 10χρονος Τιάγκο Μέσι έχει γράψει τους στίχους του τραγουδιού που οι Αργεντίνοι χρησιμοποιούν για να πανηγυρίζουν τις μεγάλες νίκες τους στον τελικό του Μουντιάλ 2022, που θα είναι αντίπαλος η Γαλλία, το απόγευμα της Κυριακής (18/12, 17:00 ώρα ΑΤ).

Το τραγούδι που ακούγεται συχνά στα αποδυτήρια της Αργεντινής είναι το ακόλουθο:

«Γεννήθηκα στην Αργεντινή, τη χώρα του Ντιέγκο και του Λιονέλ, των παιδιών από τις Μαλβίνες (νησιά Φόκλαντ) που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω γιατί δεν θα το καταλαβαίνατε τους τελικούς που χάσαμε, πόσο πολύ έκλαψα γι΄ αυτούς. Αλλά αυτό τελείωσε σδτο Μαρακανά, ο πατέρας κέρδισε τον τελικό με τους μπραζούκας. Παιδιά, τώρα είμαστε και πάλι ενθουσιασμένοι, θέλω να κερδίσω το τρίτο, θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Και μπορούμε να δούμε τον Ντιέγκο, στον παράδεισο να ενθαρρύνει τον Λιονέλ».

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση στην οποία δίνουν το «παρών» τα παιδιά του Λιονέλ Μέσι, ο 10χρονος Τιάγκο, o 7χρονος Ματέο και ο 4χρονος Τσίρο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)