Μέσα γινόταν γάμος και έξω ”πόλεμος” (Video)

Το περιστατικό συνέβη στη Β. Ιρλανδία όπου ενώ μέσα στην εκκλησία γινόταν γάμος έξω γινόταν ανταλλαγή πυροβολισμών με 1 νεκρό…

Ένας άνδρας 60 ετών έπεσε νεκρός από ανταλλαγή πυροβολισμών σε γάμο στο Νιούτονμπατλερ της Βόρειας Ιρλανδίας.1

Η νύφη ήταν έτοιμη να κάνει τη συνηθισμένη διαδρομή, μέχρι να φτάσει μπροστά από τον ιερέα. Όμως κάποιοι, που βρίσκονταν εκτός της εκκλησίας είχαν άλλα σχέδια.

«Η νύφη ήταν έτοιμη να μπει στην αίθουσα και το αμέσως επόμενο ήταν μια αναταραχή στο πίσω μέρος της εκκλησίας. Μερικές γυναίκες μπήκαν τρέχοντας μέσα και είπαν πως υπήρχαν πυροβολισμοί έξω», είπε ο ιερέας Μάικλ Κινγκ, που είχε αναλάβει να τελέσει το μυστήριο, αποκαλύπτοντας πως και πριν από το γάμο, υπήρχε μια αναταραχή.

Την ίδια ώρα, έξω, ένας 60χρονος υπέστη τραύματα στο στήθος, που προήλθαν από πυροβολισμούς και έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Άλλοι δυο εμπλεκόμενοι, τραυματίστηκαν. Ένας 30χρονος δέχτηκε σφαίρα στο πόδι αλλά σύμφωνα με την αστυνομία: «δεν ήταν κάτι ανησυχητικό για την υγεία του». Το τρίτο θύμα της συμπλοκής, απεκόμισε τραυματισμό από μαχαίρι στο χέρι του.

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, δεν λένε; Παρά, λοιπόν, τα όσα διαδραματίζονταν έξω, οι πρωταγωνιστές της τελετής, ζήτησαν από τον ιερέα να συνεχίσει το μυστήριο και όπως αποκαλύπτει: «Παρέμειναν περίπου μισή ώρα μετά το γάμο, μέσα στην εκκλησία και έβγαζαν φωτογραφίες».

Υπάρχουν κι αυτοί που θορυβήθηκαν αρκετά από το γεγονός, καθώς ένα μέλος του συμβουλίου του χωριού που αριθμεί μόλις 1.000 κατοίκους εξέφρασε την άποψή του λέγοντας: «Σε μια πολύ μικρή επαρχιακή περιοχή και ένα χωριό, όπως το Νιούτονμπατλερ, είναι σοκαριστικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο».