Μέρι Κέιτ Όλσεν κατά Ολιβιέ Σαρκοζί: «Με πετάει από το σπίτι εν μέσω πανδημίας» (Video)

Χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν η η Μέρι Κέιτ Όλσεν και ο κατά 17 χρόνια μεγαλύτερός της Ολιβιέ Σαρκοζί.

Σύμφωνα με το Page Six, μάλιστα, ο 50χρονος Γάλλος τραπεζίτης και ετεροθαλήςαδελφός του Νικολά Σαρκοζί της απαγορεύει την παραμονή στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, μια περίοδο που η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει σφοδρά αυτήν την πόλη των ΗΠΑ.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2015 και στις 17 Απριλίου η Όλσεν, υπέγραψε την αίτηση διαζυγίου, καθώς όπως αναφέρεται στα σχετικά έγγραφα “ο γάμος της έχει τελειώσει και η σχέση τους έχει πληγεί ανεπανόρθωτα”. Ωστόσο, όταν πήγε να υποβάλλει την αίτηση ενημερώθηκε ότι τα δικαστήρια της πόλης δεν δέχονταν εκείνη την περίοδο αιτήσεις διαζυγίου. Τώρα η ίδια ζητά να της επιτραπεί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου έκτακτης ανάγκης, με το δικαιολογητικό ότι ο σύζυγός της τερμάτισε τη μίσθωση του σπιτιού τους στη Νέα Υόρκη, χωρίς τη συγκατάθεση της ίδιας.

«Αυτή η αίτηση κατατίθεται ως επείγουσα επειδή ο σύζυγός μου περιμένει να μετακομίσω από το σπίτι μας τη Δευτέρα, 18 Μαίου 2020, την ώρα που στην Νέα Υόρκη έχουν παγώσει τα πάντα λόγω της Covid-19», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Με τρομοκρατεί η ιδέα ότι ο σύζυγός μου προσπαθεί να μου στερήσει το σπίτι όπου ζήσαμε μαζί. Εάν τα καταφέρει, όχι μόνο θα χάσω το σπίτι μου, αλλά κινδυνεύω να χάσω και προσωπική μου περιουσία» προσθέτει.

Τέλος, η Όλσεν ισχυρίζεται ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν δύναται αυτή τη στιγμή να ψάξει για άλλο διαμέρισμα, αλλά ούτε και να μεταφέρει σε άλλο χώρο τα προσωπικά της περιουσιακά στοιχεία. Η 33χρονη εκφράζει την έντονη ανησυχία ότι ο 50χρονος Σαρκοζί είναι πιθανό να μεταφέρει αλλού ή και να πετάξει προσωπικά της αντικείμενα αλλά και περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν μαζί στον γάμο τους.