Μέγκαν Μαρκλ: Το βίντεο που ανέβασε για τα γενέθλια του μικρού Άρτσι

Μέγκαν Μαρκλ: Το βίντεο που ανέβασε για τα γενέθλια του μικρού Άρτσι

Μετά το Megxit και τη θύελλα αναστάτωσης που «χτύπησε» το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους Άρτσι από το νέο τους σπίτι, στο Λος Άντζελες.

Ο Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, ο γιος του βρετανού πρίγκιπα Χάρι και την αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν, γιόρτασε σήμερα τα πρώτα του γενέθλια μαζί με τους γονείς του που απαθανάτισαν το γεγονός σε βίντεο με την μητέρα του να του διαβάζει ένα παραμύθι.

Στο βίντεο, που αναρτήθηκε στην σελίδα στο Instagram της φιλανθρωπικής οργάνωσης Save the Children, η Μέγκαν διαβάζει στον Άρτσι που γελάει και φοράει ένα λευκό φορμάκι ένα από τα αγαπημένα του παραμύθια, το “Παπάκι!Κουνελάκι!”.

https://www.instagram.com/tv/B_2A6IwBeM-/?utm_source=ig_web_copy_link

Το βίντεο γυρίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο από τον Χάρι, ο οποίος ακούγεται πίσω από την κάμερα να κρυφογελάει.

Ο Άρτσι είναι ο έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι γονείς του είναι γνωστοί ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, αλλά ο ίδιος δεν έχει κάποιον τίτλο.

Η οικογένεια σήμερα ζει στο Λος Άντζελες μετά την παραίτηση του ζεύγους από τα επίσημα καθήκοντά του.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε ότι οι γονείς του Άρτσι επέλεξαν να ανεβάσουν το βίντεο στη σελίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης για να υπενθυμίσουν την εκστρατεία της για τη στήριξη των παιδιών που έχουν νοσήσει από την COVID-19.

“Γιορτάζοντας αυτή την οικογενειακή στιγμή ο δούκας και η δούκισσα ήθελαν να συνεχίσουν να ενημερώνουν για την απόλυτη ανάγκη δωρεάς τροφίμων και εκπαιδευτικών βοηθημάτων σε εκατομμύρια παιδιά”, είπε ο εκπρόσωπος.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας ανέβασαν μηνύματα και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλια του Άρτσι.

“Ευχόμαστε στον Άρτσι χαρούμενα πρώτα γενέθλια σήμερα!”, έγραψε σε μήνυμα στο Twitter το Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου βρίσκεται το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η τριμελής οικογένεια γιόρτασε πλάι στην πισίνα τα πρώτα του γενέθλια στο Λος Άντζελες σε μια αρχοντική έπαυλη 20 εκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία μετακόμισε μετά τη διαμονή της στο Βανκούβερ του Καναδά.

Το πάρτι περιελάμβανε «οργανική, χωρίς ζάχαρη τούρτα» και βιντεοκλήση με τα πριγκιπικά ξαδέλφια του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρώτος χρόνος της ζωής του Άρτσι σημαδεύτηκε από σημαντικά εκτός βασιλικού πρωτόκολλου περιστατικά. Ενώ μόλις πέντε μηνών βρέφος συνόδευε τους γονείς του κατά την 10ήμερη πριγκηπική τους περιοδεία στην Αφρική όπου δέθηκε αγόγγυστα εκ του σύνεγγυς την ευχή του Νοτιοαφρικανικού Αρχιεπισκόπου Ντέσμοντ Τούτου, η συνέχεια ήταν μάλλον απρόβλεπτη για τα παραδοσιακά βασιλικά ήθη και έθιμα.

Ο Άρτσι πέρασε απρόσμενα τα πρώτα του Χριστούγεννα με τους γονείς του πέραν του Ατλαντικού στον μακρινό Καναδά, και όχι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο Sandringham. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν επιλέξει την απομάκρυνση τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, γεγονός που αναστάτωσε τη βασιλική αυλή και την μοναρχία γενικότερα.

Το ζεύγος πάντως είχε αποφασίσει να επικεντρωθεί σε νέο κεφάλαιο της σταδιοδρομίας του στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία μιας μη κερδοσκοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Ήδη υπέβαλε αίτηση που κατατέθηκε στις 3 Μαρτίου στο Μπέβερλι Χιλς για τη λειτουργία της η οποία καλύπτει ένα ευρύ και φιλόδοξο φάσμα ευεργετικών πρωτοβουλιών.

Την ονόμασαν Archewell, από την ελληνική λέξη «Αρχή». υπό την έννοια της αφετηρίας και του ξεκινήματος αλλά δεν κρύβουν ότι η πρώτη έμπνευση προήλθε από το όνομα του γιου τους Άρτσι Μάουντμπάντεν – Ουίνδσορ, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο του μικρού πρίγκιπα.