Μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν ξέρω αν μπορώ να την κάνω να ξανατραγουδήσει

Όταν είχε αποσυρθεί για πρώτη φορά, μετά από δημόσια νευρική κατάρρευση, όλοι απλώς περίμεναν να ξανασταθεί στα πόδια της και να επιστρέψει. Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται ότι το τέλος μιας μεγάλης καριέρας είναι οριστικό.

Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία, όπως είναι γνωστό, αποσύρθηκε από σειρά εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον πατέρα της ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, φαίνεται ότι η επιστροφή της στο τραγούδι και τη σκηνή είναι άκρως αμφίβολη.

Μιλώντας στο ΤΜΖ, ο μάνατζέρ της Λάρι Ρούντολφ είπε ότι «με βάση τις πληροφορίες που έχω, είναι ξεκάθαρο ότι η Μπρίτνεϊ δεν πρέπει να επιστρέψει στις εμφανίσεις της στο Βέγκας, ούτε στο κοντινό μέλλον και πιθανόν ποτέ ξανά», προσθέτοντας ότι τα πράγματα είναι έτσι ώστε «πλέον δεν μιλάμε για καριέρα, αλλά για τη ζωή της».

Η Σπίαρς θα περάσει ψυχολογική αξιολόγηση και ο Ρούντολφ τόνισε ότι «παίρνει χρόνο να για ανασυγκροτηθεί και να μαζέψει το κεφάλι της. […] Αν δεν ξαναδουλέψει, ας είναι. Η δουλειά μου είναι να διαχειρίζομαι την καριέρα της, όταν θέλει καριέρα».

Τα όσα λέει ο Ρούντολφ έρχονται να διαψεύσουν θεωρίες συνωμοσίας που ήθελαν την Μπρίτνεϊ να βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική χωρίς τη θέλησή της, ωστόσο, είναι προφανές ότι η μεγάλη σταρ βρίσκεται σε μεταίχμιο και όλα μπορεί να συμβούν.