Μάικ Τάισον: Έκανα πολύ σεξ στη φυλακή…

Κατά τη διάρκεια των 90’s, είχε χαρακτηριστεί ως ο πιο κακός άνθρωπος του κόσμου. Μπήκε στη φυλακή με την κατηγορία του βιασμού, ενώ ήταν εθισμένος και στα ναρκωτικά. Τον Μάιο του 2009 η μοίρα τον χτύπησε σκληρά όταν έχασε την 4χρονη κόρη του σε ένα τραγικό δυστύχημα με ένα καλώδιο που κρεμόταν από τον διάδρομο του σπιτιού του.

Ο λόγος για τον Τάισον ο οποίος σήμερα, προσπαθεί μέσα από τα ρινγκ να βγάλει λεφτά και να βοηθήσει τον κόσμο που έχει ανάγκη. Νηφάλιος πλέον νιώθει την ανάγκη να προσφέρει, χωρίς να ξεχνά, βέβαια, την… τρελή ζωή που είχε μέσα και έξω από την φυλακή.

«Εκανα τόσο πολύ σεξ που ήμουν πολύ κουρασμένος ακόμα και για να πάω στο γυμναστήριο και να δουλέψω. Απλά καθόμουν στο κελί μου όλη μέρα»αναφέρει ο Τάισον, ο οποίος δε διστάζει να μιλήσει για τις επιδόσεις του του τώρα στο σεξ σε σχέση με το τότε.

«Δεν μπορεί να π…ς κορίτσια όπως συνήθιζες όταν ήσουν νέος» αναφέρει.

«Όταν ήμουν νέος ήμουν ένα ζώο με τα λεφτά. Δίνοντας λεφτά ήταν σαν να τους γα…ω όλους, πάρταρα με όλους και γ…α τις μητέρες τους, της αδερφές τους και τις ξαδέρφες τους… όργια. Ήμουν τρελός. Ήμουν τόσο άρρωστος και δεν είχα ιδέα ότι ήμουν τόσο πολύ άρρωστος. Αγόρασα αρκετά αυτοκίνητα για κορίτσια επίσης” τονίζει ο Τάισον που στην καριέρα του έβγαλε πάνω από 300.000.000 δολάρια και σήμερα είναι άφραγκος.