Μάικλ Τζάκσον: Ανοίγει ξανά η υπόθεση μετά τις νέες καταγγελίες ανηλίκων

Φαίνεται ότι ο κύκλος των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση από τον Μάικλ Τζάκσον δεν έχει κλείσει ακόμα και ο διάσημος ποπ σταρ εξακολουθεί να απασχολεί και να σοκάρει για το θέμα αυτό, αρκετά χρόνια μετά τον θάνατό του.

Νέες καταγγελίες σε βάρος του ήρθαν στην δημοσιότητα, με αποτέλεσμα το δικαστήριο της Καλιφόρνιας να διατάξει νέα έρευνα για την υπόθεση του διάσημου σταρ και να προστεθούν σε μία αλυσίδα περιστατικών που δείχνει να μην έχει τελειωμό…

Συγκεκριμένα δύο άντρες έκαναν καταγγελία σε βάρος του, λέγοντας ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικοι. Το 2017 ήταν οι Wade Robson και James Safechuck που τον είχαν καταγγείλει, αλλά η υπόθεσή τους δεν προχώρησε με την αιτιολογία της χρονικής παραγραφής.

Με την αλλαγή όμως του νόμου στην αμερικανική πολιτεία, όπου πλέον επεκτείνει το χρονικό διάστημα για τέτοιες ενέργειες, η υπόθεση αυτή ανοίγει εκ νέου και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις, να έρθουν στην επιφάνεια.

Το θέμα που προκύπτει μέσα από την εξέλιξη αυτή είναι, το αν και πόσοι ακόμα θα βγουν να καταγγείλουν για κάτι αντίστοιχο τον διάσημο σταρ, του οποίου οι πράξεις προκάλεσαν δέος σε εκατομμύρια θαυμαστές του ανά την υφήλιο…