Μάθε πόσο κοσμοπολίτης ή κοσμοπολίτισσα είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου…

Θες το λούσο, είσαι γεννημένος για τα πε-λούτη, νιώθεις έτοιμος να κερδίσεις το τζόκερ, ωστόσο αυτό δεν σου κάθεται για να σου αλλάξει τη ζωή και να γνωρίσεις τον άλλον τον κόσμο, τον καλό.

Να γίνεις ένας σωστός πολίτης του κόσμου, να τσουγκρίσεις ένα ποτήρι σαμπάνια με την Kate Moss, να βρεθείς στο ίδιο τραπέζι με την Bella hadid και το Forbes να σε συμπεριλάβει στους 30 under 30.

Θες ένα μικρό αφιέρωμα στο Vanity Fair. Αλλά αυτή η ζωή το μόνο που σου δίνει είναι παρτάκι σπιτικό. Δεν λέμε, κακό δεν είναι, απλά δεν σου φτάνει. Έχεις γεννηθεί για τα άλλα τα μεγάλα, ή μήπως όχι;

Πόσο κοσμοπολίτης ή κοσμοπολίτισσα είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κριος 33,3%

Εντάξει, αναγνωρίζει το ωραίο, ωστόσο δεν θα έκανε τα πάντα για να βρεθεί μαζί με τους A-list celebrities, τους περισσότερους από τους οποίους αγνοεί. Δεν μπαίνει στη διαδικασία να ψάξει. Ξέρει τι γίνεται στην προσωπική ζωή της Jennifer Aniston και περιμένει την επανασύνδεση με τον Brad Pitt.

Ταύρος 80,9%

Δίνει και το βρακί του για καλοπέραση, πήγε Ερασμους όταν του δώθηκε η ευκαιρία και ξέρει τι θα πει να είσαι bon viveur. Έχει τα κότσια να σταθεί σε μια ειδική περίσταση. Αν δεν έχει πρόσκληση για το event, είναι ικανός να πιάσει κουβέντα κοιτώντας τον τσεκαδόρο βαθιά στα μάτια, να ανοιγοκλείσει τις βλεφαρίδες του όπως ο Bambi το ελαφάκι και στο τέλος να μπει και να μπαστακωθεί και μπροστά.

Δίδυμος 77,5%

Δεν αστειεύεται, είναι ικανός να χρησιμοποιήσει όλα του τα επικοινωνιακά τρικ για να φτάσει εκεί που θέλει. Έχει τις καλύτερες παρέες και πουλάει τον εαυτό του πολύ ακριβά. Βρίσκεται παντού, θα τον δεις να ποστάρει στο instagram φωτογραφίες από τα πιο cool ταξίδια, από τα πιο hot μέρη και να είναι πάντα παρέα με τους πιο popular. Το μόνο σίγουρο είναι πως ξέρει να το ζει.

Καρκίνος 91,3%

Ζεις για το λούσο και την καλοπέραση. Είσαι ο άνθρωπος που έχει ταξιδέψει περισσότερο και σίγουρα θες να φτάσεις μέχρι το διάστημα. Γκρινιάζεις όταν η περίσταση δεν είναι λίγο ντιστενγκέ και με δυσκολία θα σε πετύχουμε σε κάποιο “λαϊκό” στέκι. Το μέρος που θα επισκεφθείς θες εκτός από άψογο σέρβις να έχει και καλή θέα. Η πολυτέλεια για σένα είναι η μισή αρχοντιά, ενώ η άλλη μισή είναι το glam.

Λέων 1000%

Ποιος άλλος θα είχε το 1000%. Τα δίνει όλα για όλα. Ξέρει πότε να εμφανιστεί, πότε, πως και με ποιον. Βρίσκει πάντα τρόπο να τρυπώνει στα καλύτερα μέρη και να κάνει τους πάντες να τον κοιτάζουν. Ο ίδιος δεν χαρίζει εύκολα το βλέμμα του, ωστόσο θα τον δεις να φοράει τα πιο όμορφα ρούχα, να τρώει στα καλύτερα εστιατόρια με την καλύτερη παρέα και να κάνει εκτός από δημόσιες σχέσεις και ζωάρα.

Παρθένος 27,2%

Δε μπορεί, δεν θέλει. Προτιμάει να κάτσει σπίτι αγκαλιά με το lap top και να δει Netflix στον καναπέ, αφού τελείωσε τη φασίνα. Μπορεί να βγει για κανένα κοκτέιλ και να πιει ένα cosmopolitan που και που, έτσι, για να νιώσει λίγο κοσμικός και όχι ερημίτης, αλλά μέχρι εκεί.

Ζυγός 96,1%

Όμορφος, δεινός instagrammer έχει προσκλήσεις από αυτές που πλέον μόνο οι influencers εξασφαλίζουν. Οι ακόλουθοι του είναι πολλοί, οι άνθρωποι που ξέρουν από PR τους ξεχωρίζουν λόγω της εσωτερικής τους λάμψης και τους βάζουν πάντα σε περίοπτη θέση για να φαίνονται. Αν τους δεις να τρώνε δίπλα στην Bella Hadid μη σου κάνει εντύπωση, η Bella τον διάλεξε.

Σκορπιος 56,7%

Μυστυριώδης τύπος που δεν ξέρει κανείς πως βρέθηκε το κεφαλάκι του δίπλα σε αυτό του George Clooney. Δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ πως τα κατάφερε και πέρασε από την σκληρή πόρτα, αλλά οταν τον πετύχεις μπροστά σου θα σου σκάσει ένα χαμόγελο και θα σου πει “Επ, πως από δω;”. Δεν πάει σε κοσμικές εκδηλώσεις επειδή θέλει, αλλά επειδή το βλέπει σαν επικίνδυνη αποστολή. Δεν είναι κοσμοπολίτης και δεν του αρέσει να δείχνεται, ξέρει όμως που θα πιει τα καλύτερα ποτά και που θα περάσει πιο ωραία.

Τοξότης 78,3%

Ο Influencer, ή έστω ο micro influencer. Είναι ο φωσφοριζέ άνθρωπος που θες να υπάρχει σε κάθε κουλ πάρτι που υπάρχει σε αυτή την πόλη, ή σε οποιαδήποτε πόλη. Είναι ο τύπος που θα πιει μόνος του ένα βαρύ ουίσκι στο μπαρ κάποιου πεντάστερου ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης και μετά θα πάει σε κάποιο άχαστο event αφού θα έχει εξασφαλίσει θέση στη Vip λίστα.

Aιγόκερως 81,8%

Ζει για το Glam ακόμα και στο περίπτερο να πάει θα ντυθεί κυριλέ. Είναι δικτυωμένος παντού, είναι καλά ενημερωμένος και ταξιδεύει όσο πιο πολύ μπορεί. Έχει πάντα διάθεση για λίγη πολυτέλεια, λίγη περιπέτεια και έχει πάντα μια ιστορία από τις φαντεζί στιγμές της ζωής του να διηγηθεί.

Υδροχόος 33,2% άνδρας

Όχι δεν κάνουμε κάποιο λάθος. Δεν σε ενδιαφέρουν αυτά και με περιπτερόμπυρα σε πεζούλι τη βγάζεις μια χαρά, δεν ζητάς καμία γκλαμουριά, μάλιστα τα κοροϊδεύεις. Γραβάτα φόρεσες μόνο στην αποφοιτησή σου. Δεν νοιάζεσαι για την ύλη. Εσωτερικά έχεις μια τάση για τη φιγούρα και για αυτές τις κρίσεις σου πας για κανένα πρωινό σε κάποιο ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα ταξίδια σου αρέσουν, αλλά προτιμάς την πραγματική περιπέτεια. Διαδρομές με auto-stop, ύπνο στην παραλία, χωρίς σκηνή και ελεύθερο κάμπινγκ.

Υδροχόος 93,2% γυναίκα

Αγαπάει τον εαυτό της και θα επιδιώξει για εκείνη τα καλύτερα. Είναι τυχερή ώστε να φτάσει στην κορυφή, χωρίς να το έχει ονειρευτεί καν και αρκετά έξυπνη ώστε να μείνει εκεί ακλόνητη. Η καλοπέραση είναι αυτό που της ταιριάζει, έχει ειδική πρόσκληση για τα πιο hot δρώμενα στην πόλη και όχι μόνο.

Ιχθείς 99,2

Ο τυχεράκιας, το πιο πιθανό είναι να κερδίσει δύο φορές το τζόκερ, να αγοράσει ένα lear jet και να κάνει με τους φίλους του ζωάρα. Ταξίδια, ψώνια και πάρτι. Είναι ωραίοι τύποι και έξυπνοι, επιδιώκουν την ποιότητα στην διασκέδαση και φροντίζουν πάντα να φτάνουν τελευταίοι στα πάρτι για να κλέβουν τις εντυπώσεις.