Λόγω των εξελίξεων στο Κυπριακό προσδοκώ να υπηρετήσω τον Ευρωπαικό χώρο

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του δήλωσε ότι “προσδοκεί να υπηρετήσει στον ευρωπαϊκό χώρο, ιδιαίτερα λόγω και των εξελίξεων στο Κυπριακό”.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι  «με την ανάληψη της Προεδρίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, λόγω των ιδιαζουσών συνθηκών που διερχόταν ο τόπος μας εκείνη την περίοδο, παραιτήθηκα του βουλευτικού αξιώματος και ταυτόχρονα δεν ανέλαβα την έδρα του ευρωβουλευτή, αναλαμβάνοντας το αξίωμα του κυβερνητικού εκπροσώπου, ως ένας από τους συνεργάτες του Προέδρου».

Στις σημερινές συνθήκες, προσθέτει ο κ. Στυλιανίδης, «όπου παρά τις μεγάλες δυσκολίες και προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί, συμμετέχω στις κομματικές διαδικασίες για υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε: «Προσδοκώ, αν κριθεί σκόπιμο, να υπηρετήσω στον ευρωπαϊκό χώρο, ειδικά λόγω και των εξελίξεων στο Κυπριακό».

Ο κ. Στυλιανίδης είναι ένας εκ των έξι υποψηφίων για συμπερίληψη στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ-ΕΛΚ για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014.