Λονδίνο: Νέο περιστατικό με μαχαιρώματα μεταξύ νεαρών..! (Video)

Οι αντιπαραθέσεις των συμμοριών με μαχαίρια συνεχίζονται στο Λονδίνο. Μετά το επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας στο Χάιντ Παρκ όταν συμμορία με μαχαίρια ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε νεαρό άντρα, την Τετάρτη τέσσερις νεαροί με μαχαίρια συνεπλάκησαν μέρα μεσημέρι στο Γκρήνουιτς σε έναν κεντρικό δρόμο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βιντεοσκόπησαν το συμβάν τρεις άνδρες, ο ένας εκ των οποίων κρατάει μαχαίρι, προσπαθούν να… κάνουν καλά έναν, ο οποίος κραδαίνοντας μια χατζάρα και έχοντας και ένα σφυρί στο άλλο χέρι αρχικά προσπαθεί να αμυνθεί.

Η αντιπαράθεση των τεσσάρων ανδρών διαρκεί αρκετά λεπτά με τους γείτονες να τους φωνάζουν να σταματήσουν.

Σε κάποιο σημείο της μάχης ο άνδρας που δεν φοράει μπλούζα και παπούτσια φαίνεται να χτυπάει με το τεράστιο μαχαίρι που κρατάει τον αντίπαλο του στον καρπό και να τον τραυματίζει αναγκάζοντας αυτόν και την παρέα του σε υποχώρηση.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο βρήκε έναν άνδρα μαχαιρωμένο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δεν αναφέρθηκαν συλλήψεις, καθώς οι υπόλοιποι είχαν τραπεί σε φυγή.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας προέτρεψε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με την επίθεση να απευθυνθείς τις αρχές, καθώς η ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Οι αξιωματικοί ερευνούν την επίθεση με μαχαίρι στο Γκρίνουιτς. Η αστυνομία κλήθηκε στις 4.23 μ.μ.(τοπική ώρα) στο Barge Walk στο νοτιοανατολικό Λονδίνο μετά από αναφορές ότι τέσσερις άνδρες μάχονται με μαχαίρια. Ένας άνδρας βρέθηκε στη σκηνή με εμφανείς πληγές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση», είπε ο εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας.