Λονδίνο: Έκλεψαν από νοσοκομείο τα χριστουγεννιάτικα δώρα των άρρωστων παιδιών

Η είδηση είναι πραγματικότητα και η κυνικότητά της αδιανόητη.Τα πακεταρισμένα κουτιά, με τις όμορφες συσκευασίες, τα δώρα των παιδιών που νοσηλεύονται στη μονάδας εντατική θεραπείας του νοσοκομείου Great Ormond Street στο Λονδίνο, εκλάπησαν….

Στοιχεία για το πώς ή υποψίες για το ποιος δεν υπάρχουν … Η βρετανική αστυνομία κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να δώσει έστω και το παραμικρό στοιχείο να μη διστάσει…Σοκαρισμένος από το γεγονός ο ο επιθεωρητής της αστυνομίας Νιλ Άντερσον δήλωσε ότι «το να κλέβει κανείς δώρα που προορίζονται για παιδιά που είναι πολύ άρρωστα για να βρίσκονται στο σπίτι τους τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά τους ,είναι κάτι το ασύλληπτο”.

Τα παιδιά δεν θα μάθουν τι έχει γίνει… Τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους αντικαταστάθηκαν αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε το γεγονός από γενναιόδωρο δωρητή που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Τα πακεταρισμένα δώρα είχαν συσκευές αναπαραγωγής DVD, πολλούς  δίσκους DVD, κονσόλες παιχνιδιών Nintendo, βιντεοπαιχνίδια και άλλου είδους παιγνίδια. Τα είχαν αγοράσει με χρήματα από το φιλανθρωπικό ταμείο του νοσοκομείου .

“Μας κατέκλυσαν οι γενναιόδωρες προσφορές ιδιωτών και επιχειρήσεων για την αντικατάσταση των αντικειμένων που εκλάπησαν”, δήλωσε ο  εκπρόσωπος του νοσοκομείου, ευχαριστώντας όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με ανθρωπιά.